Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Edytowane nagranie, zmienione klatki

(Temat utworzony: 31-08-2024 11:50 AM)
136 Wyświetlenia
evol
Apprentice
Opcje
Dzień dobry,  w ostatnich dniach zauważyłam dziwny sposób zapisu edytowanych przeze mnie nagrań wideo. 

Nagrany film chcę jedynie przyciąć, lecz po zapisaniu (oryginalu lub jako kopia) film odtwarza się "dziwnie" tzn klatki są jakby spowolnione ale bez płynnego przejścia, co daje efekt jakby filmik się zacinał. 

Po przesłaniu video na inne urządzenie Samsung odtwarza się tak samo. 

Zależy mi na informacji bo tworzę film na prezentację , termin się zbliża a tu utrudnienia... 

Z góry dziękuję za podpowiedzi w czym moze byc problem.

Pozdrawiam E
0 Like
3 Odpowiedzi
Piwkoo
Helping Hand
Opcje
Właśnie na próbę przyciąłem film nagrany telefonem I było ok nie zauważyłem zadnych przycięć. A edytyhesz film nagrany tym telefonem czy jakiś inny? Jeśli film nagrany telefonem to spróbuj nagrywać w wieszkej/mniejszej ilości klatek lub zmien format zapisu na bardziej wydajny. A jak to nic nie da to możesz spróbować wyczyścić dane apki galeria i zrobić wipe cache partition. Jak to nic nie da to raczej reset do ustawień fabrycznych
evol
Apprentice
Opcje
Spróbuję tych ustawień. Co ciekawe nie dzieje się to też przy każdym filmiki, jednak wszystkie nagrywane są tym telefonem.
0 Like
evol
Apprentice
Opcje
To są ustawienia których w sumie... nigdy nie zmieniałam. Muszę to przyobserwować 1725406081633.jpg
0 Like