Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Economisire energie adaptabila

(Subiect creat la: 27-09-2024 04:30 PM)
209 Vizualizări
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Buna ziua. As dori sa stiu opinii in legatura cu activarea optiunii de economisire energie adaptabila. Ar avea o eficienta care sa conteze, din punct de vedere al duratei de utilizare a bateriei? Bineinteles ne referim la conditii medii de utilizare, nu specifice. Niste sfaturi cu privire la activarea acestei funcții ar fi mai mult decât binevenite. Va mulțumesc 
1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Modul de economisire pe care îl activează este exact cel pe care îl activezi și manual. De aceea nu merg rutinele, sau dacă îl activezi manual se dezactivează cel adaptabil. În rest, când activează modul economisire, sunt valabile toate restricțiile de la el (în funcție de ce setări ai pentru acest mod). Dacă pe modul economisire este ok pentru tine, atunci nu te afectează nici cel adaptabil.
Eu sincer prefer să decid singur când am nevoie de el.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

6 Răspunsuri
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Mentionez ca, cel putin la mine adica S23+, standard adica la prima instalare ori dupa resetare din fabrica, acesta setare este dezactivata. Pt setarea vreunei rutine care implica economisire de energie este necesara dezactivarea optiunii de economisire energie adaptabila...
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Această setare gestionează automat activarea sau dezactivarea modului de economisire (Power Save) pe baza modelului tău de utilizare și încărcare. Astfel dacă la un moment dat estimarea lui îi arată că nu o să te țină bateria până ce îl pui la încărcat, atunci activează Power Save, dacă decide că îți ajunge bateria, îl dezactivează.
Îi trebuie ceva timp până ce se învață cu modelul de utilizare și este nevoie să ai o utilizare asemănătoare în fiecare zi ca să te ajute. Altfel mai mult te încurcă.
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Ca principiu il inteleg. Din punct de vedere practic nu stiu daca nu am probleme si ma refer de exemplu la sincronizari si notificari...fara sa stiu ca ar fi dezactivate...Nu stiu daca m-am facut ok inteles. Multumiri
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Modul de economisire pe care îl activează este exact cel pe care îl activezi și manual. De aceea nu merg rutinele, sau dacă îl activezi manual se dezactivează cel adaptabil. În rest, când activează modul economisire, sunt valabile toate restricțiile de la el (în funcție de ce setări ai pentru acest mod). Dacă pe modul economisire este ok pentru tine, atunci nu te afectează nici cel adaptabil.
Eu sincer prefer să decid singur când am nevoie de el.
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Am inteles. Multumiri
3Merlin
Legend
Opțiuni
... NU uita să marchezi răspunsurile (maestru) lui @AlphaBlue ca SOLUȚII ACCEPTATE la problema ta, dragă Teo!
Mai ales că sunt foarte mulți membrii AI comunității, care își pun aceleași întrebări, cât se poate de firești și legitime...
Articolele lui @AlphaBlue constituie nucleul "bibliotecii tehnice" a comunității Samsung.
😉
0 Aprecieri