Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Dezactivare backup

(Subiect creat la: 26-08-2023 02:05 AM)
6671 Vizualizări
MMY92
Explorer
Opțiuni
Buna seara, din greseala am activat backup in google photo si s-au incarcat cateva poze. Am oprit repede, am dezactivat sincronizarea si ce sterg din google photo se sterge si de pe dispozitiv. Am restartat aplicatia, am restartat telefonul, dar sincronizarea inca tot functioneaza desi e oprita. Ce pot face in cazul asta? Am incercat si de pe laptop si la fel face. Multumesc!
9 Răspunsuri
iamfocsa
Voyager
Opțiuni
Incearca asa https://vm.tiktok.com/ZGJGL54eS/ pentru a sterge pozele
0 Aprecieri
MMY92
Explorer
Opțiuni
Am incercat acum, la fel face, si chiar daca gasesc solutia sa le sterg, ele se incarca automat cand fac alte poze, deci nu e o solutie.
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
0 Aprecieri
MMY92
Explorer
Opțiuni
Da, am facut toti pasii din sectiunea ajutor, peste tot e oprita sincronizarea si inca functioneaza....
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Încearcă să ștergi datele aplicatiei google foto. Nu va sterge pozele de acolo sau din telefon doar setarile ei. Probabil e o setare ce trebuie dezactivată direct din ea, dar asa e mai simplu, revenind la setarile inițiale. Cand intri in ea sigur apare din nou acel mesaj de backup unde ii dai pe nu sau sa refuzi backup.
0 Aprecieri
MMY92
Explorer
Opțiuni
Am facut asta, daca blochez permisiunea nu mai am acces in aplicatie, si pozele raman acolo, ceea ce nu vreau. Backup.ul e dezactivat de peste tot.
0 Aprecieri
MMY92
Explorer
Opțiuni
Am sa incerc. Multumesc frumos!
Ifrim
First Poster
Opțiuni
🙏
0 Aprecieri