Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cum vi se pare noul Galaxy S23 FE?

(Subiect creat la: 13-12-2023 10:12 AM)
808 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Samsung a lansat recent Galaxy S23 FE și în România.

Caracteristici principale:

• 209 grame
  • Gorilla Glass 5 în față și spate, ramă de aluminiu
  • IP68 rezistent la praf/apă
  • Ecran Dynamic AMOLED 2X, 120Hz, HDR10+, 1450 nits
  • Android 13, upgradabil la Android 14 One UI 6.0
  • Procesor Exynos 2200 (4 nm) - International sau Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 (4 nm) - Statele Unite
  • Memorie 128GB cu 8GB RAM sau 256GB cu 8GB RAM
  • Camerele principale: 50 MP, f/1.8, 24mm (wide), PDAF, OIS; 8 MP, f/2.4, 75mm (telephoto), PDAF, OIS, 3x optical zoom; 12 MP, f/2.2, 123˚ (ultrawide)
  • Camera selfie: 10 MP, f/2.4, 26mm (wide)
  • Baterie: Li-Ion 4500 mAh, cu încărcare de 25W

Cum vi se pare noul telefon Samsung? V-a atras atenția ceva anume? 

Telefonul poate fi achiziționat în acest moment de pe site-ul Samsung România la prețul de 3.499 lei varianta de 128GB cu 8GB RAM sau 3.799 lei varianta de 256GB cu 8GB RAM. În plus, ai discount 50% la Galaxy Buds FE și o potențială reducere de 250 de lei prin Trade-In. Mai primești 30% reducere la Samsung Care+ și patru luni gratuite de YouTube Premium.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
9 Răspunsuri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
E un telefon bun dar cam scump la 3100-3400 de lei. Iei S23 de banii ăștia care oferă mai mult. Nu trebuie sa ai probleme cu el cel puțin trei ani!
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Eu zic, că e mai bine cu exynos 2200 decât cu snapdragon gen 1. S20fe a fost asa ca să impresioneze că apoi 21fe a fost cam jale și acum 23fe mai drege busuiocul asa puțin. Oricum, mult prea multe modele la Samsung!
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Cam nu prea își are rostul aceasta versiune FE cât timp există S. Samsung face precum Xiaomi care face competiție între telefoanele propri! A, F, S, Fold, Flip, sunt cam multe game după mine . Prea multe modele de optimizat ceea ce e în defavoarea utilizatorilor de Samsung . Măcar dacă ar fi toate la fel optimizate dar nu sunt.
0 Aprecieri
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Bună, Fe-ul era gândit când a apărut inițial sa fie varianta accesibila de al gamei S ,neavând anumite feature-uri Premium si camere,dar totuși păstrând aceeași performanta la un preț mai accesibil decât un S normal. Seria Fe se clasează între seria A și seria S, are mai multa performanta decât orice galaxy A existent dar ii lipsesc unele aspecte pentru a fi un Flaghip în toată regula.Dar anul acesta au dat-o în bata rău cu prețul acesta foarte mare,mai scump ai decât un S23 de baza și nici măcar performanta nu o mai atinge..
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Ce probleme are Exynos 2200? Stie toata lumea si eu inca nu am aflat? 😱

Iti zic eu ca daca iti dau in mana un S22 (Exynos) si un S23 (SD)  nu iti dai seama care e care, chiar daca intre cele doua sunt ceva diferente datorate generatiilor diferite, dar nu faptului ca e Exynos si SD, dar nici macar acelea nu sunt atat de mari incat sa le vezi imediat. In rest vrajeala cu bateria, incalzirea, teste sintetice. Am mai explicat pe aici cum sta treaba cu ele. 

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Eu le-am testat in paralel, nu in magazin. Cele din magazin cine stie cum sunt setate si ce e pe ele. Iti zic eu ca nu vezi diferenta. Nu imi agata nimic pe niciunul, si de incalzit, se incalzesc ambele daca tragi tare de ele. Dar se incalzeste orice telefon cu procesor suficient de puternic pentru ca fizica e aceeasi pentru toate.

Iar schibarea intre aplicatii merge foarte bine la ambele. Chiar o folosesc des.

0 Aprecieri
qstarlette
Pathfinder
Opțiuni
Telefonul în principiu este bun, dar cam scump după părerea mea. La banii ăștia, se putea mai bine, zic eu. Totuși, discount-ul la Galaxy Buds FE este unul frumos dacă tot cumperi telefonul 🙃
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
La banii aceia e cel mai slab telefon, nici măcar nu oferă performantele Flaghip urilor din 2023 🤣 🤣 ,iar 2024 deja ne bate la ușă. Dacă vrei sa îți iei o mare teapa de 3500-3700 lei la final de 2023 și vrei un telefon cu specificații de 2022 n-aveti decât sa luați S23Fe. La prețul acesta găsești alternative mult mai bune la alte branduri , chiar și de la Samsung cu S23 sau normal.
Proiectantul
Voyager
Opțiuni
Pret umflat, dar ce sa zic, daca in 2023 Samsung nu a fost in stare sa puna display cu tehnologie dc dimmimg si PWM cu valori mari (peste 3125 Hz) pe seria S23 (desi au tehnologia) si incaseaza bataie la cap. asta de la Honor 90, ce sa mai zic ? Vorbesc cu portofelul si cu recomandarile la apropiati: sa stea departe de S23 FE pana ii scade pretul si ajunge la valoarea lui, reala. Treaba cu: nu agata, arata bine, fan edition, sa ajutam samaung cu vanzarile ca sunt fan inrait . . . nu merge vrajeala la pretul asta.
Cu stima,
P