Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Burn in protection - ONE UI 6

(Subiect creat la: 09-03-2024 11:56 PM)
385 Vizualizări
Eduard Andrei
Voyager
Opțiuni
Salutari, aveți idee când se va rezolva problema cu pixel shifting-ul de la S23 Ultra? Mulțumesc frumos!
17 Răspunsuri
Nelu83
Troubleshooter
Opțiuni
Salut.Cu One Ui 6.1
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ce legatura are una cu alta?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Juridică, din moment ce ai probleme cu display ul sau orice alta componenta, fără a face ceva în afara normelor de utilizare a dispozitivului, service-ul sau magazinul de unde ai luat produsul, pe baza facturii, este obligat sa rezolve problema. Vrei textul de lege sau ai înțeles?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ce treaba are a face intrebarea topicului cu ce spui tu acolo? Iti fac o schita sau ai inteles? Este vorba de lipsa unei protectii software pe firmware-ul 6.0 al seriei S23 si nu de rezolvarea unei situatii de burn in. Nu mai face pe interesantul

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
"Cum se poate rezolva problema cu pixel shifting", este o problema din punctul tău de vedere sau ne confruntam cu analfabetism funcțional? Zic și eu, cum interpretezi tu această frază? 🤣🤣🤣
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Se refera la introducerea functiei inapoi. Se rezolva cu upgrade-ul la OneUI 6.1. Nu are treaba cu devierile tale de la subiect

Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Las-o baltă, de aia ne meritam soarta ca popor, omul a întrebat cum poate rezolva acea problema, iar eu am răspuns printr-o enumeratie de soluții (prin introducerea virgulei, nu derivate din matematica ta), iar tu vi sa îți dai cu părerea ca ești mare academician tehnic și cunoști tot hardware ul și câți pixeli are fiecare ecran, nimeni nu știe cu certitudine ce lucruri bune va aduce sau nu acel update da? Sau ești Nostradamos și nu știu eu? Asa ca poți merge într un service și îți pot face downgrade sau alte îmbunătări cei de acolo.. fara sa îți pierzi garanția sau sa îți strici telefonul. Asta este, dacă tot nu ai înțeles ideea, îți recomand să citești un dicționar. Merită! Zi plina cu lectura!
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ai raspuns cu o prostie cat se poate de mare. Dovedeste nu numai ca esti paralel cu subiectul ci si cu tehnologia.
Ne meritam soarta ca popor pt ca sunt unii care au impresia ca stiu tot, ca asa e romanul expert la toate, cand de fapt vor doar sa para interesanti.

P. S. Si nu, nu vreau sa iti explic ca sa te destept, te las sa cauti singur. Din pacate nu vei intelege ce citesti...

Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Văd, știi atât de bine despre ce este vorba încât l-ai ajutat pe omul cu problema de nu mai are nevoie de nimic, i-ai explicat pas cu pas sursa și cauza problemei încât ar trebuie sa devi inginer șef la Samsung, nu Apple.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu il poate ajuta nimeni, este o functie ce trebuie reintrodusa si a fost deja facut acest lucru in OneUI 6.1 care vine pe seria S23 in curand. Nu avea nevoie de detalii, din modul in care a pus intrebarea mi-am dat seama ca stie foarte exact ce face functia, nu avea nevoie de explicatii.

In schimb cu prostia ta de raspuns, nu il faceai decat sa bata drumuri degeaba si sa se certe inutil. Nu exista nicio lipsa de conformitate care sa fie invocata si nu exista niciun defect. Omul voia inapoi o functie care il protejeaza de aparitia defectului si tu ai batut campii cu gratie vorbind de aspecte juridice irelevante in cazul de fata.

Te las sa iti continui pledoaria de unul singur, m-am lamurit

Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
versiunea de software
S918U1UES2BWKA cu patch-ul de securitate din
1 decembrie 2023 a corectat problema pentru
unii utilizatori, insa Samsung nu a oferit o dată exactă pentru
rezolvarea completă a problemei. Vrei sa îmi spui ca nu cunosc despre ce este vorba? Informează te despre această actualizare, probabil ai citit despre ce este vorba, dar nu ai înțeles ce ai citit. Mai cauta o data și te vei lamuri ce presupunea.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da, nu cunosti. O cautare rapida acum pe Google nu te face cunoscator... Ai dat un raspuns de AI 🤣🤣 penibil

Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Cat despre răspunsuri în bășcălie, și fără a veni cu alternative de ajutor, mai bine nu mai scrie... documentează te și vino cu lucruri spre ajutorul comunității, lasă orgoliul și egocentrismul
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Prevenirea efectului burn in poate fi rezolvată doar de către utilizator prin modul de folosire a telefonului. Pixel Shift nu poate preveni acest efect, poate doar să îl facă mai neclar puțin. Efectul "burn in" este provocat de către uzura neuniforma a pixelilor. Acesta este o limitate a tehnologiei oled prin faptul că un pixel își pierde eficiența pe măsură ce este folosit, iar uzura nu este liniară ci crește foarte mult cu cât luminozitatea ecranului este mai mare. Pixel Shift doar mută puțin imaginea, dar în general ceea ce este pe ecran tot prinde pixeli aprinși continuu indiferent de acea mutare, deci efectul lui este foarte mic.
Iar, așa cum a zis @RapierXDA, lipsa acelei funcții nu îți dă câștig de cauză nicăieri.
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Fraților eu am avut un S22 ultra și a făcut burn în nici măcar un an de la achiziție, am fost cu el la service, în garanție bineînțeles și mi-a rezolvat problema. Indiferent ca e în garanție sau nu (contracost), în funcție de gravitatea situației, îți poate schimba ecranul sau remedia bug-urile software, asa mi s-a spus. Dacă intervine cineva neautorizat asupra telefonului, salut. Fara complicații sau alte chestii.. deci idk ce vrea sa spună Rapier, eu spun din experienta mea. Indiferent ce ar fi, service ul îți rezolvă problema, chit ca îți dă alt dispozitiv nou..
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Probabil că au considerat că este un defect. Dar Pixel Shift aveai cel mai probabil atunci și din câte vezi nu a folosit la nimic. Iar problema utilizatorului este exact acel Pixel Shift, care nu are nicio treabă cu garanția sau conformitatea telefonului.
@RapierXDA exact asta îți explica, faptul că OP întreba una și tu o dai înainte cu alta. Mă doare măseaua dar tu mă trimiți la papetărie să îmi cumpăr creioane. Cam așa s-ar traduce.
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Eu când am citit "cum se poate rezolva problema cu pixel shifting ", cum se poate rezolva, doar la service m-am gândit..înseamnă că nu este nicio problemă, ci doar o acțiune a sistemului de prevenire a burn-ului
0 Aprecieri