Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Blocare telefon

(Subiect creat la: 11-12-2024 07:43 PM)
142 Vizualizări
M-Marian
Apprentice
Opțiuni
Salutare. Dețin un S23 FE. O problemă care o întâmpin de azi. Telefonul se blochează cu mesajul ca. Am încercat de multe ori sa deblochez tel folosind codul pin greșit dar fără măcar sa încerc sa tastez codul. Cum am dorit sa deblochez Telefonul deja se blocase. Blocaj la care mi-a dat și la 5 ore de așteptare. A mai întâmpinat cv aceasta problema? O fi de la soft? Mrs.
6 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Probabil telefonul se atinge de ceva care declanșează deblocarea (amprenta sau model) atunci când este în buzunar.
Intră în Setări la Afișaj și activează protecția pentru atingeri accidentale și dezactivează sensibilitatea crescută la atingeri.
După câteva încercări eșuate de deblocare acel timp în care nu mai poți debloca telefonul crește tot mai mult. Aceasta este o măsură de siguranță din Knox.
1733938984219.jpg
M-Marian
Apprentice
Opțiuni
Salut. Am încercat deja acesta lucru. La 5 ore de așteptare mi-a dat în momentul în care aveam telefonul pe bord. Pur și simplu l-am luat de pe bord și când am dat sa deschid, blocat. Prima data am crezut și eu ca o fi din greșeală în buzunar ca se mai atinge dar nu... azi de 3 ori sa blocat. De doua ori îl aveam în buzunar și odată pe bordul mașini.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ai cumva aplicata o folie pe telefon? Posibil sa fie de la folie.. sau poate husa apasa display-ul>
Testeaza cu telefonul scos din husa prima data si mai apoi... cu folia data jos. 
Daca la fel se comporta, e posibil sa ai o problema hardware.

M-Marian
Apprentice
Opțiuni
Nu am avut folie..
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare, din câte am înțeles, telefonul tău îți dă aceasta eroare fie avand sau nu telefonul in buzunar.
Pentru aceasta problema ti-as recomanda un wipe cache partițion din recovery mode, iar dacă nu își revine, resetare din fabrica, nu uita de back-up!
Daca ii faci resetare și dupa tot îți mai face asa, probabil este o problema la ecran și necesita service, dar eu nu cred ca o sa se ajungă asa de departe în cazul tău..
Sa speram ca este vorba de vreun bug!
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Am pățit-o și eu cu Galaxy S24+. Și, la fel, am ajuns uneori să nu pot folosi telefonul cu orele, din cauza faptului că fuseseră prea multe încercări nereușite de deblocare a dispozitivului. Ce tip de debloare ai al telefon? Model, amprentă?

Cred că la mine s-a întâmplat când aveam o singură modalitate.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri