Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Baterie slaba si incalzire...

(Subiect creat la: 05-07-2023 07:52 PM)
428 Vizualizări
Megakillaz
Apprentice
Opțiuni
Buna, acum aprox. Doua luni, am achizitionat un telefon S23 Ultra de 256/8gb, din Germania, si de aproximativ o luna, a inceout bateria sa fie mai slaba, iar telefonul sa se incalzeasca fara un motiv aparte, doar stand pe instagram, ori ascultand pe spotify, in PUBG nu are rost sa vorbesc... are updeturile la zi si sunt curios, mai trece cineva prin asa ceva?
17 Răspunsuri
law
Helping Hand
Opțiuni
Părerea mea e ca fiecare update pe care îl facem slăbește din puterea bateriei și din performanța telefonului,indiferent de model
lungus
Voyager
Opțiuni
Poti sa o mai spui o data!
Marius_M
Legend
Opțiuni
De unde ști tu treaba asta? 🤔
law
Helping Hand
Opțiuni
Pur și simplu asta am observat
lungus
Voyager
Opțiuni
Și nici nu te mai lasa sa faci downgrade, că deh
Trebuie sa te facă să îți iei altul într-un an, doi
Marius_M
Legend
Opțiuni
Doar dacă știu eu dai cu el de pământ sau mai știu eu ce..... am dispotive Samsung de ani de zile și le recomand cu drag! Sunt cele mai durabile pe deasupra 🙂
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Eu cred că ai observat ce nu trebuie! Din contra...dispozitivele ca să funcționeze la capacitatea maxima trebuie actualizate atunci când se ivește un update, fie el software sau de securitate.
lungus
Voyager
Opțiuni
Doar nu vrei sa iti zica pe fata ca in timp iti degradează bateria și performanța
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
🙂 serios! Cum naiba un update fie el și de securitate sa îți degradeze bateria și performanta lui😄
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Eu am varianta de 512/12GB și nu am probleme cu bateria,achiziționat în februarie la precomanda .
Marius_M
Legend
Opțiuni
Și eu dețin un S23 U, iar ptr orice bănuială despre dispozitiv/e ai chiar aici suport în aplicația comunități ramura asistenta și apoi Diagnosticare
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Cu update-ul din iunie au fost mai multe raportări cu descărcarea mai rapidă a bateriei și încălzire. Poți încerca să dai în recovery mode un Wipe cache partition și Repair apps, verifica dacă nu este ceva aplicație care rulează în fundal și consumă bateria. O cauză independenta de telefon pentru încălzire e și faptul ca temperatura ambientala a crescut cu vreo 10 grade în ultima lună
Megakillaz
Apprentice
Opțiuni
Da, doar ca aici in Germania in zona Hamburgului, e o temperatura de nu ai spune ca e vara ci toamna mai degraba :))), i'am dat un reset din fabrica si astept sa vad cum se comporta, ma gandeam sa il trimit si la garantie inapoi, sper sa se rezolve cu update-ul de iulie
0 Aprecieri
Opțiuni
Ori ai un virus care scade performanta și spionează aplicațiile ori ai cumpărat un telefon cu baterie deteriorata.Se poate schimba cu garanția.Daca nu e din aceasta cauza da un reset de soft
Megakillaz
Apprentice
Opțiuni
I-am facut si reset din fabrica, si clear cache, si repair all apps, acum sa vedem cum o sa mearga, pare sa fie mai ok decat in zilele precedente
0 Aprecieri
Rallex
Pioneer
Opțiuni
Clear cache il gasesc la fiecare aplicatie in parte. Este vreo cache generala?
0 Aprecieri
Opțiuni
Ok
0 Aprecieri