Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Baterie s23

(Subiect creat la: 04-03-2023 03:53 PM)
379 Vizualizări
Florian002
Journeyman
Opțiuni
Salutare,de curând am achiziționat un s23 și fără sa vreau l am lăsat sa se descarce pana la 0,este posibil sa fi deteriorat bateria telefonului?
Am observat ca uneori scad foarte repede procentele bateriei și alteori scad foarte greu.
5 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Dacă s-a întâmplat doar o singura data, nu cred ca este o problema. Cel mai bine este să-l pui la încărcat când bateria ajunge la 15% sau 20%.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Dacă e prima data,nu e o problema, dar sa nu se mai întâmple pe viitor.Daca e descarcat complet durează 10-15 min pana sa se aprindă ecranul.
0 Aprecieri
Oppenheimer
Voyager
Opțiuni
Salutări, nu este nicio problemă. Trebuie să fie un obicei repetat și abia după un an, un an jumătate o să observi efectele. Cum au spus și colegii înaintea mea, 15% ar fi minimul indicat pentru a-l pune la încărcat. Cel mai sănătos ciclu de încărcare al bateriei este 20%-80%/85%.
Ai și un mod de protecție al bateriei care nu îi permite bateriei să se încarce peste 85%. Deci fără probleme deocamdată.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Eu am lăsat de mai multe ori la Note 10+ şi la S22 Ultra până la 0. Intenționat. Nu a afectat cu absolut nimic bateriile, important este să nu se repete zilnic sau foarte des.
Nu îți face probleme, dar este recomandat să nu laşi sub 15% în mod uzual.
Scăderea aceea diferită a procentelor în cazul tău este din motive de utilizare, probabil ai avut aplicații utilizate mai mult sau mai puțin. Contează foarte mult şi încărcarea. Cea de 25W sau de 45W super fast charging este bine să o alternezi cu cea Fast charging de 15W sau chiar cu cea lentă, normală.
Fă acest experiment şi vei vedea diferențe. Dacă nu ai nevoie neapărat de un timp foarte scurt pentru încărcare şi vrei o baterie mai sănătoasă, mergi predominant pe cea de 15W activând doar Fast charging.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Nu sa întâmplat absolut nimic rău.
Acum încearcă sa nu îl mai descarci de multe ori sub 10%-15%-20% .
Pe viitor bateria va îmbătrâni și sunt șanse sa se deterioreze.
0 Aprecieri