Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bateria S23 One UI 7.0

(Temat utworzony: 2 tygodni(e) temu)
725 Wyświetlenia
xwrblx
Student
Opcje

Po aktualizacji telefonu do One UI 7.0 dzieją się takie cyrki. Czy ktoś ma podobnie?
Dodam, że przez połowę czasu telefon nie byl używany, a jak był używany, to tylko do messengera.

image

Aros12
Helping Hand
Opcje
taki sot1746301661226.jpg
0 Like
Juras8
Voyager
Opcje
Dopiero 30.04 pobrałem myślałem że zbadane i ok będzie ale widzę lipa jest. A była już dostępna 28 jakoś tak się zastanawiałem i chyba błąd zrobiłem. No ale w razie problemów czasem z bankiem to by się tłumaczyli że smartfon nie aktualny. Ogólnie nie jestem zadowolony.
0 Like
Juras8
Voyager
Opcje
Oby to zrobili.
0 Like
Darek53
Journeyman
Opcje
W moim przypadku pomogła zmiana częstotliwości odświeżania ekranu z 120 Hz na 60 Hz.
0 Like
not_like_you
Student
Opcje
S24U user here.
Have the same circus.
Just in 2hrs of the light usage I have lost 50% of the charge and the phone is like "fried pan"
I'm using "low efficiency" for processor right now, but I'm feeling like I'm using RTX4090 on the laptop
0 Like
danio991
Journeyman
Opcje

Od jakiegoś czasu bateria po ładowaniu trzyma 1 dzien wcześniej trzymała 4 dni lub tydzień.

Moj smartfon to samsung Galaxy S 23 5g 911b.Zawsze robiłem aktualizacje systemu od wersji 13 do wersji 15 wersja 13 to one ui 6.3 teraz mam one ui 7.3 android 15 inszybkomsie rozładowuje 1 dzien trzyma a wczesniejm3 dni nie ladowale, tak wcześniej.Zdarzylo sie raz że do zera co mam zrobić porady wsparcie czy pójść do serwisu jak na gwarancji

0 Like
Zonniak
Big Cheese
Opcje
Witam
Spróbuj wykonać zabieg wipe cache parition. Zabieg nie usuwa danych. Jeśli nie pomoże warto rozważyć wizytę w serwisie.

[Poradnik] Jak wykonać zabieg wipe cache partition?
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

[YouTube] Instrukcja wideo wipe cache partition
https://www.youtube.com/watch?v=5RrGHHwvARM
0 Like
danio991
Journeyman
Opcje
Od jakiegoś czasu po ustawień nocnych mam takie coś trzeba,eba zgłosić to do samung

image

image

0 Like
Maniollo
Troubleshooter
Opcje
Zadaj pytanie po polsku. Ulatwisz pomoc sobie
0 Like
Łukasz_M_
Journeyman
Opcje
Wipe cache to taka regula która nic nie daje 😂 Witam w klubie jaki ***** jest pod postacią android 15 i one ui 7
0 Like