Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Bateria la S23 ultra a inceput sa se descarce foarte rapid

(Subiect creat la: 18-03-2024 12:22 PM)
823 Vizualizări
Claudiu12
Pioneer
Opțiuni
Buna ziua,
De ceva timp am tot observat ca bateria la S23Ultra-ul meu se descarca mult mai rapid fata de acum 2-3 luni. Care este cauza? Telefonul meu scoate SoT cu o utilizare minima 3h 44, ceea ce mi se pare anormal. Daca reduc anumite aplicatii la modul " restrictionat " ajuta la ceva?
13 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Eu nu am probleme cu bateria la S23 Ultra...
Danielmaciuceanu
Helping Hand
Opțiuni
Scoți un 10% să zicem după o oră și cam 10 minute de stat cu telefonul în mână? Mie mi se descarcă cam cu 1-2% la 12 minute să zicem, de stat aici, pe fb, mess, whatsapp și încă câteva.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Niste printscreen cu utilizarea si graficul bateriei ne arati? Este greu sa iti dai seama ce consuma cu informatii minime. Instaleaza GSAM Battery Monitor, activeaza "more stats" si vezi ce anume genereaza consumul

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Daca nu ai schimbat nimic la setari sau nu s-au schimbat conditiile de utilizare (aplicatii folosite, luminozitate, retea folosita, GPS, BT....), atunci poate ca s-au adunat in timp pe telefon mai multe aplicatii, sau acestea fac mai multe pe telefon decat inainte. Poti pune aplicatiile pe care le folosesti rar in  Setari > Baterie > Limite utilizare in fundal > Aplicatii pentru somn profund , sau la "Aplicatii inactive" pe cele de la care nu astepti notificari in timp real. Dar o sa vezi diferenta la consum doar daca ele fac ceva in fundal.

In recovery mode, curata partitia cache, repara aplicatiile. Apoi instaleaza din Galaxy Store aplicatia Good Guardians si foloseste modulul App Booster din ea. Curata cacheul aplicatiilor care il au mare (in general Chrome, Youtube, Whatsapp, Facebook, Insta). Acestea in general au si multe date pe care le poti sterge direct din aplicatie (mesaje multe, poze, clipuri). Dezinstaleaza tot ce nu ai nevoie.

In ultima instanta poti face o resetare la valori din fabrica.

Claudiu12
Pioneer
Opțiuni
Atasez imaginile mai jos1710759254763.jpg1710759254783.jpg1710759254814.jpg1710759254834.jpg
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Pune lista de aplicatii (cea de sub grafic), nu doar graficul. Mai ales in cele doua zile in care a consumat cel mai mult.

0 Aprecieri
Claudiu12
Pioneer
Opțiuni
Uite Alpha1710762344307.jpg1710762344327.jpg1710762344344.jpg1710762344362.jpg
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Eu zic ca nu are nimic telefonul.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Atat Coin master cat si Tiktok sunt mari consumatoare de baterie. Dar si faptul ca folosesti 5G cu semnal slab consuma mult din baterie. Foloseste 4G+ daca nu ai posibilitatea sa folosesti WiFi.  4G ar trebui sa fie suficient si consuma mult mai putina baterie. Daca si luminozitatea este crescuta atunci consuma si mai mult. Tiktok cred ca modifica/creste luminozitatea in functie de continut (probabil si de aceea atatea burn in-uri cauzate de el).

Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Bună ziua,
Încearcă o resetare din fabrica.
Sigur va ajuta!
Nu uita de back up!
Claudiu12
Pioneer
Opțiuni
Am dat resetare din fabrica. Da speram ca se indreapta situatia
0 Aprecieri
Teo2
Pathfinder
Opțiuni

La fel si aici din ianuarie... daca doreste careva din cluj un s23u 512 cu garantie pana in 2027 let me know. :smiling-face:

M-am saturat sincer de resetari si de stergeri.

0 Aprecieri
Claudiu12
Pioneer
Opțiuni
🥲
0 Aprecieri