Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Bara de notificări

(Subiect creat la: 04-03-2024 10:07 AM)
409 Vizualizări
MihaiTheBoss
Pioneer
Opțiuni
Salut. Știe cineva cum pot ascunde bara de notificări cu tot cu pictogramele de wifi, baterie și ceas ? Întreb deoarece vreau sa previn burn in. Mulțumesc anticipat !
14 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Citește aici: https://www.samsung.com/ro/support/mobile-devices/ce-este-efectul-de-burn-in/
Macar să previi efectul de burn-in cât de cât.
Încearcă să nu stai prea mult pe aplicația tiktok. Din ce am văzut, și aceasta ar cauza acest efect.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Instalează fine lock din google play, apoi modulul de good lock și quickstar. De acolo poți selecta ce elemente vrei sa rămâna în bara de notificări, ceas baterie semnal etc.
Radu_el
Voyager
Opțiuni

QuickStar functioneaza doar pe Good Lock, nu mai functioneaza pe Fine Lock, din pacate

0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Iconitele din bara de notificari nu sunt fixe ci se misca insesizabil tocmai pt a preveni acest efect. Samsung are implementata aceasta protectie de mult, sunt rapoarte ca pe OneUI 6.0 nu functioneaza si a fost scoasa dar pe OneUI 5.x merge si pe 6.1 la S24 Ultra merge de asemenea.

Ca sa testezi daca la tine este protectia, fa un printscreen la ecran cu statusbar vizibil apoi roteste telefonul portrait/landscape de cateva ori apoi compara prinscreen-ul facut cu pozitia iconitelor. Daca se suprapun perfect, nu e activa, altfel ar trebui sa observi un efect de pixel-shift

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
MihaiTheBoss
Pioneer
Opțiuni
Din păcate nu observ o diferență. Aveți idee când vine și în România one ui 6.1 pt s23 ?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Din zvonuri, pare ca vine luna aceasta.... Nu am vazut un anunt oficial dar speranta aceasta este

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Exista încă o varianta din Nova launcher sa o faci neagra pe ecranul principal.
Îți atașez o poza mai jos1709556811969.jpg
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nova are si optiune sa o ascunzi complet

0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Am specificat "neagra" pe home screen , am atașat și poza.
Și da nu o ascunde ,
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Neagra, dar la mine e scunsa de tot

Uite si cu si fara statusbar 1709559948395.jpg1709559948397.jpg

0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Pai cum , tot cu nova ?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da. 1709561399094.jpg

0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
👍 am văzut dar capul meu e plecat în concediu!!
usnnzusiqnsnn
First Poster
Opțiuni
Bună. Știe cineva de ce nu ma pot uita in bara de notificări? Pana acum îmi mergea , îmi apăreau notificări , dar nu știu ce sa întâmplat și numai merge , numai primesc nici notificări, și bara îmi este blocata
0 Aprecieri