Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Applock

(Subiect creat la: 22-02-2024 04:20 PM)
281 Vizualizări
Teo2
Pathfinder
Opțiuni
De ce samsung nu are un app locker individual?
Cam pacat.
8 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ce intelegi prin "app locker"? 

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Teo2
Pathfinder
Opțiuni
De a bloca automat o aplicatie dupa ce ai iesit din ea cu parola sau amprenta.
Si nu, secure folder nu e la fel.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Deoarece Samsung are anumite certificari pentru Knox si capabilitatile de securitate oferite de dispozitivele protejate de acesta (inclusiv functia de Secure Folder). Mai mult ca sigur, o astfel de aplicatie nu ar fi oferit destula siguranta si un nivel de protectie ca cel dorit si pentru care s-a obtinut certificarea (poti gasi mai jos link cu lista certificarilor)

Unele aplicatii (de ex Whatsapp) ofera direct aceasta optiune, Samsung ofera protectie completa si la un alt nivel.

https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/knox-certifications

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Teo2
Pathfinder
Opțiuni
E mai mult de privacy. Thanks pentru info.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Înțeleg, din întrebarea ta malițios formulată, că ești fan Apple.
Eu îți urez bine ai venit în comunitatea Samsung din România!
Poți instala BitDefender Total Security, care are și funcția AppLock, respectiv blocare prin parolă la nivel de aplicație...
Teo2
Pathfinder
Opțiuni
Malitios formata? Lol.
E o intrebare perfect normala, nu am avut apple in viata mea. Dar stiu ca pe huawei se putea face acest lucru.
Am avut bitdefenderul;). Cautam ceva home made by samsung. Zi faina.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Din ce inteleg de la tine, vrei sa poti tine o aplicatie pinned si atunci cand iesi din ea sa iti ceara amprenta sau PIN?
Pai, se poate face asta. 

Deschide aplicatia, inchide-o si pe urma din aplicatiile recente, apasa pe iconita de deasupar aplicatiei si dai "pin this app". In momentul in care o inchizi, iti va bloca telefonul.

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Am citit in diagonala... my bad. 
Ignora ce am scris mai sus ... am recitit ce vrei de fapt. Am inteles eu gresit.