Witam, po jednej z ostatnich aktualizacji przestała działać funkcja wyszukiwania emotikon (w żadnym języku, po prostu po wpisaniu oczywistych fraz... Wyświetl post
Samsung wprowadza politykę dotyczącą nieaktywnych kont, aby chronić dane osobowe użytkowników, którzy nie korzystali ze swojego konta przez... Wyświetl post
Witam, mam problem po aktualizacji s24u do najnowszego androida. Mianowicie, kiedy prosze android auto o wykonanie polaczenia lub sms, ten nie... Wyświetl post
Po napisaniu jakiegoś wyrazu i wciśnięciu po napisaniu go opcji symboli - wyraz się psuje.
Mowa o pisaniu słownikiem czyli automatycznym.
... Wyświetl post
To już ostatnie tchnienia aplikacji Pocket.
Po 22 maja 2025 r. nie pobierzecie już aplikacji i tak właśnie jest. Aplikacji w Play Store już nie... Wyświetl post
Postanowiłem stworzyć wątek, w którym będziemy dzielić się informacjami o najnowszych aktualizacjach oraz nowościach jakie znalazły się w... Wyświetl post
Witam. Mam problem. Gram sobie w gre z app store i nagle podczas gry zawiesza sie gra i zaraz wyrzuca mnie na pulpit z aplikacjami. Wlanczam... Wyświetl post
Samsung S24 FE. Czy jest możliwość pomniejszenia ikon na ekranie głównym? Wszystkie czcionki i rozmisry mam na najmniejszych a i tak ikony sa... Wyświetl post
Dzień dobry po najnowszej aktualizacji mam taki problem. Messenger Nie chce otwierać mi pdf jeśli klikam na PDF to wyświetla mi się że mam... Wyświetl post
Siema wszystkim, szybkie pytanie. Włączając wideo i minimalizując je do grania w tle, pojawia się małe okienko ,da się je usunąć? Chciałbym żeby... Wyświetl post
Po aktualizacji do One UI7 tresc maila na gluwnym ekranie znika podczas przewijania tresci ale dane adresata i inne wyswietlaja sie normalnie... Wyświetl post
Witam.
Mam słuchawki JBL Tune 570BT i gdy chcę włączyć Google Gemini za pomocą przycisku w słuchawkach, zawsze włącza się Bixby. Jest opcja... Wyświetl post
Interesuje mnie to ponieważ Bixby jest dobrym asystentem tylko brak języka Polskiego jest trochę koszmarem, a ponieważ Asystent Google ostatnio... Wyświetl post