Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Adaptor S23

(Subiect creat la: 04-03-2024 10:23 AM)
290 Vizualizări
dragostm
Journeyman
Opțiuni
Salutare,

Am cumparat un adaptor pentru S23 de 25W model EP-TA800NBEGEU. Baietii de la magazin mi au spus si despre un EP-T2510NBEGEU care au spus ca ar avea o metoda mai eficienta de incarcare si daca se ia curentul, nu mai uzeaza bateria la fel ca celalalt model. M au pus putin pe ganduri si sunt putin sceptic, punand in balanta faptul ca acesta din urma costa dublu fata de celalalt. Este doar marketing sau este un adaptor mai bun, ce experiente aveti?

Multumesc!
6 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Ambele fac acelasi lucru si incarca la fel telefonul. Al doilea este doar mai mic si consuma mai putin curent daca il lasi in priza dar nu incarca nimic (oricum diferenta este foarte mica 20 mW vs 5 mW). Daca se ia curentul este acelasi lucru la ambele, bateria nu se mai incarca :smiling-face:

https://www.samsung.com/ro/mobile-accessories/25w-power-adapter-black-ep-t2510nbegeu/

dragostm
Journeyman
Opțiuni
Multumesc frumos pentru clarificare!
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Odată ajuns la 100% sau 85 cu protecție, nu mai încarcă, indiferent care din ele.
Telefonul comunica cu ele prin cablu și le da un semnal când curent sa bage și când sa se oprească. Cam de multa vreme.
Fiind s23 simplu, sa nu iei ceva mai mult de 25w ca e degeaba, atâta poate.
dragostm
Journeyman
Opțiuni
Multumesc, din ce m am documentat inainte am ajuns la aceleasi concluzii, doar voiam sa aflu si alte puncte de vedere pentru ca mi s a parut dubioasa explicatia baiatului de la magazin. Multumesc inca o data!
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Posibil marketing... Sau sa îți dea unul de 45w care nu avea rost sa îl iei ca nu se încarcă asa repede. Ramai la cel ieftin ca tot original e.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Uite, aici am scris câteva lucruri despre încărcarea bateriei. Poate că te ajută să înțelegi mai bine că a fost doar marketing:
https://eu.community.samsung.com/t5/lounge/încărcarea-bateriilor/td-p/8806565?src=ShareByUserCM