Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Activare ori dezactivare asistent digital

(Subiect creat la: 12-12-2024 08:33 PM)
311 Vizualizări
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Buna seara. Solicit si eu asistenta referitoare la oportunitatea mentinerii activate a asistentului digital google. Este vorba de accesarea prin "hei google". Oare influenteaza semnificativ consumul de baterie si de resurse, respectiv memorie? Precizez ca nu obișnuiesc sa-l utilizez curent. Ar fi benefica dezactivarea acestuia? Multumiri anticipate
15 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut. Dezactivarea asistentului Google este printre primele chestii pe care eu personal le fac pe telefon. Nu doar a detectarii "Hei Google" ci complet. Daca nu il folosesti deloc nu are rost sa il tii, daca il folosesti rar dezactiveaza doar recunoasterea "Hei Google". Consuma baterie deoarece trebuie sa mentina activ microfonul tot timpul pentru a asculta cand spui tu "Hei Google". In plus sunt active diverse alte servicii care mananca si ele baterie si resurse.

Personal il dezactivez deoarece inlocuieste recunoasterea vocala din Waze si este dezastru cum interpreteaza adresele dictate. Ar fi trebuit sa ia de la Waze recunoasterea vocala in limba Romana, este unul din cel mai bine implementate sisteme de recunoastere voce in vreo aplicatie, vazuta de mine pana acum

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Am inteles. Banuiam ca ar fi indicata dezactivarea, dar am vrut sfatul unor cunoscatori mai buni decat mine. Multumesc🙏
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Depinde mult de cum utilizezi telefonul dar daca nu folosesti Google assistant/Bixby, atunci mai bine le dezactivezi si mai ales recunoasterea vocala... Verifica si Hi Bixby sa fie off

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Asta chiar nu stiu sa verific...referitor la introducere vocala sunt active comenzi vocale samsung, iar dictare vocala google este dezactivata. Mai exista si optiunea "niciuna"...
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pai in primul rand, verifica daca telefonul reactioneaza la 'Hi Bixby'.... Daca da, atunci e activ si se va deschide Bixby iar din setarile lui poti dezactiva activarea prin fraza cheie.

Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Nu, nu reactioneaza. Inseamna ca nu e activ...ori nu suporta, habar nu am ..Nu l-am folosit si nici nu am incercat niciodata
0 Aprecieri
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Și cum se dezactivează asistentul Google,te rog ?Am căutat în setări cont Google și nu are aceasta opțiune. Nici în Aplicații nu îl găsesc .
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Aplicatia Google - Settings - Google Assistant - General

Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Nu îmi apare General 1734102390091.jpg
0 Aprecieri
Mihai9876
Journeyman
Opțiuni
Ți-am încercuit unde trebuie sa intri.Eu așa lam dezactivat 1734105537956.jpg1734105537983.jpg1734105538004.jpg
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc frumos ,dAr la mine nu apare așa ,din păcate ! Probabil din cauza versiunii de Android sau a telefonului
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Se vede in captura de imagine
0 Aprecieri
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Multumesc foarte mult. M-am lamurit. Era dezactivat si Bixby, am dezactivat si asistentul google. Seara frumoasa
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
La mine apare, verifica ca ai ultima versiune

0 Aprecieri
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Da asa este. Multumesc
0 Aprecieri