Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Așteptați cu interes lansarea Galaxy S23 FE?

(Subiect creat la: 30-06-2023 11:41 AM)
477 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Galaxy S21 FE este ultimul smartphone lansat de Samsung din seria Fan Edition, iar asta se întâmpla în ianuarie 2022. Potrivit celor mai recente zvonuri din piață, Samsung pregătește lansarea Galaxy S23 FE către sfârșitul acestui an.

Sunteți nerăbdători să vedeți acest model lansat? Din ce am citit va avea următoarele dotări:

• încărcare fast charging 25W
  • procesor Exynos 2200 SoC
  • baterie 4.500 mAh
  • cameră principală 50 MP
  • WiFi 6
  • Bluetooth 5.3
  • 5G
  • NFC

Sursa: SamMobile

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
9 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Aștept cu mare interes fiecare lansare! 😀

P.S Aștept lansarea seriei Galaxy Z Flip 5/Fold 5 si bineînțeles sa nu uitam de seria Watch 6.
AdiMara
Pathfinder
Opțiuni
Si eu astept deoarece am S20Fe si cred el va fi urmatorul telefon.
Molid
Voyager
Opțiuni
De ce? Nu se mișcă încă destul de bine S20Fe? A început să scadă cam tare bateria sau a pățit ceva ecranul? (Al meu S20Fe5g nu dă niciun semn de slabiciune.)
AdiMara
Pathfinder
Opțiuni
Eu schimbam telefonul la doi ani dar anul acesta cred ca voi ajunge sa il tin trei ani si va fi primul telefon care va prinde trei ani.
Nu are nici o problema telefonul, dar va trebui sa ii schimb boxa de jos ca are un barait.
David889
Hotshot
Opțiuni
Chiar deloc. Va fi cel mai slab FE din istoria recenta . S20 fe 5g s a lansat cu sd865(top), s21 fe cu sd888(top) iar acum s23 fe cu praștia asta de exynos..
Androidus
Voyager
Opțiuni
Pentru ca e foame de bani băieți. Asa procedează Samsung. După ce "îți ia ochii" pe urma face downgrade pentru profit.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Pai nu este nimeni obligat sa treaca pe FE. Vrei top, iei seria S U, vrei altceva, mergi pe FE sau seria A.

ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Am acest procesor pe S22U si nu este deloc prastie 🙂

Da, nu este la fel de eficient din punct de vedere al consumului de energie ca si ultima generatie de Snapdragon dar este un procesor foarte bun.

Pentru un FE eu cred ca este o alegere buna. 🙂

David889
Hotshot
Opțiuni
La 2000-2500 lei, da, va fi o alegere buna
0 Aprecieri