Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

*#9900#

(Subiect creat la: 20-11-2024 08:10 PM)
1016 Vizualizări
ClauP
Pathfinder
Opțiuni
Buna seara comunitate...tot eu! Ma poate lamuri careva dintre voi de ce meniul sau codul secret *#9900# nu functioneaza pe acest S23 Ultra al meu? Mentionez ca nici pe telefonul anterior (S21) nu a functionat. Introduc codul si...nothing happens!
1 Soluţie
Soluţie
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Dezactivează din Setări/Securitate/ Auto Blocker, pentru a putea funcționa codul respectiv.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

13 Răspunsuri
Soluţie
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Dezactivează din Setări/Securitate/ Auto Blocker, pentru a putea funcționa codul respectiv.
ClauP
Pathfinder
Opțiuni
Genial...funtioneaza 😊 Multumesc 🙏
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Si cum ti se pare acum telefonul? Ceva sesizabil, ori nu?
ClauP
Pathfinder
Opțiuni
deschide ceva mai repede aplicatiile.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Ce face acel cod secret ?
ClauP
Pathfinder
Opțiuni
este o functie Delete dumpstate/log care sterge log-urile din telefon...si cica merge mai ok (fluid) si eram curios de o imbunatatire...parca parca ceva mai bine
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Ai văzut-o pe tiktok
ClauP
Pathfinder
Opțiuni
Nu de pe tik tok știu despre asta...dar am vazut recent si mi-am amintit, si am zis hai sanincerc!
ThePositiveMan
GrandMaster
Opțiuni
Auto Blocker-ul blocheaza accesul la acele coduri secrete, cum ar fi si cel mentionat de tine. Pentru a avea acces la acele coduri trebuie sa intri la "Setari" sa dai scroll pana ajungi la "Securitate si confidentialitate" intri acolo si dai scroll pana unde iti apare "Auto Blocker" intri acolo si dezactivezi acea functie. Incearca acest lucru pe ambele telefoane! Spor! 🙏
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Chiar cu setare de 0,5 ori chiar dezactivate la tranzitie animatii din optiuni dezvoltator? Eu am 0,5 la cele 3 setari si consider ca opereaza instantaneu. De aceea intreb...
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Ps: scuze am dorit sa postez ca intrebare pt ClauP. Mulțumesc
ClauP
Pathfinder
Opțiuni
probabil nu utilizezi cum il utilizez eu...sau e psihic 🤣🤣🤣...asa am si eu setarile
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Probabil. Mulțumesc