Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

5G+

(Subiect creat la: 07-09-2023 02:44 PM)
623 Vizualizări
SuperHeroBogdan
Pathfinder
Opțiuni
A avut cineva semnal 5G+?Am fost în Craiova,era doar 5G,pe lângă București,doar 5G,la mare era semnal slab 5G,în City Park Mall Constanța era doar semnal 4g.
11 Răspunsuri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Îl gasești în reclama de la Orange 😞
Că și ăștia sunt serioși de nu mai pot 😞
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Nu cred ca exista simbol special pentru 5G+, dar tinand cont ca viteza maxima estimata pentru 5G este 500Mbs si eu am prins 800Mbs la ceva distanta de releu, inseamna  o fi fost 5g+.

0 Aprecieri
SuperHeroBogdan
Pathfinder
Opțiuni
Cu 5g+ sunt de acord,de când am văzut că nu e 5g+ unde arăta harta,am zis că e o păcăleală.Totuși te contrazic parțial în legătură cu seriozitatea Orange.Semnalul lor 5g chiar e bun(cel puțin pt mn)am avut maxim vreo 700 mbps.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nu contează doar semnalul. Contează pe ce banda ești, câți utilizatori sunt conectați, cât de stabil e semnalul... oricum eu zic că dacă nu stai exact lângă releu, 400Mbs pe 5G și 800 Mbs pe 5G+ e mai mult decât decent. Viteza aia de 1500 e mai mult teoretica sau în condiții ideale
SuperHeroBogdan
Pathfinder
Opțiuni
De aceea am zis că sunt mulțumit de 700 mbps,eu fiind la primul telefon 5g și de obicei mă mulțumesc cu puțin.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

In mall esti conectat cel mai probabil pe antenele de retransmitere de la Mall si probabil ei au doar pentru 4G

SuperHeroBogdan
Pathfinder
Opțiuni
Și în afara mall-ului era doar semnal 4g,în Electroputere era semnal 5g.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Acoperirea 5G încă este slabă în multe orașe. Trebuie mult mai multe antene pentru 5G ca să acopere aceeași suprafață ca și 4G, și în plus semnalul fiind pe frecvențe mai înalte și trece mai greu de obstacole.
TDAN
Navigator
Opțiuni
Nici eu nu am vazut simbolul 5G+(locuiesc in Buc.) dar viteza e bună doar in anumite zone S23 Ultra-Orange
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Am cautat pe net și nu apare nicăieri ca arata si 5G+.
Nici unde locuiesc eu nu apare 5G+( Ploiești)
agkIID
Helping Hand
Opțiuni
Am prins 1200 MB/s cu Orange in cluj pe S23 ultra. Nu am observat ceva simbol 5G+ dar nu am fost nici atent, nu cred ca exista simbol separat pentru +. O sa încerc din nou luni când ajung la birou. In apartament prin 5G si la viteze de 650Mb/s nu apare 5G+1694271048754_1694271048743_0.jpg