Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Încărcare 45 W

(Subiect creat la: 04-11-2023 01:34 PM)
406 Vizualizări
Valeriu-Teodor
Apprentice
Opțiuni
Salutare, tocmai ce am achiziționat un s23 și adaptorul fast charge de 45w cu cablul de 5A. Vânzătorul m-a avertizat ca acest încărcător poate dauna sănătății bateriei pe termen lung. As dori sa știu dacă acest lucru este adevărat și dacă da, ar trebui sa folosesc cablul standard de 2.5A cu adaptorul de 45W sau ar trebui sa imi cumpar adaptorul de 25W?. Mulțumesc!
7 Răspunsuri
Valeriu-Teodor
Apprentice
Opțiuni
Da, am varianta s23 de baza. Deci pentru telefonul meu este degeaba adaptorul de 45w pentru ca nu o sa încarce niciodată la 45w. Ok,mulțumesc frumos pentru răspuns.
Ykuzo
Pathfinder
Opțiuni
Salut! Nu este nevoie să cumperi alt adaptor. Eu personal îmi încarc rapid telefonul doar când am o urgență și trebuie să se încarce repede. În restul timpului, am dezactivat încărcarea rapidă, iar telefonul o să se încarce cu 10w.

Se zice că bateria ține mai mulți ani dacă nu este încarcată rapid foarte des și dacă nu este lăsată foarte des să scadă sub 20% și să nu fie încărcată prea des peste 80%. Acum depinde de tine cum dorești să-l încarci. Dar ține cont ca nu o să observi o diferență mare. Vechiul meu Note10+ a fost încarcat rapid doar la nevoie, până la 100% și bateria originală încă mai ține destul de bine după aproximativ 4 ani.
Valeriu-Teodor
Apprentice
Opțiuni
Am înțeles,am vrut sa am timpul de încărcare cât mai puțin 0-80% dar aparent s23 modelul de baza nu suporta 45w. Mulțumesc mult.
Ykuzo
Pathfinder
Opțiuni
Așa este, modelul de bază S23 nu suportă încărcare peste 25w. Toate cele bune!
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Doar S23+ și S23 Ultra
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Eu zic ca da,oricum mare diferență la timpul încărcare nu o sa fie prea mare ,câteva minute..Samsung a scos și adaptor de 65Watti..eu la S23 Ultra cumpărat din februarie de la precomanda, folosesc cablul lui din cutie si adaptor de 35Watti.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Corect...