Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiana S21 na S22/S22+... Czy warto?

(Temat utworzony: 15-03-2022 01:01 PM)
1959 Wyświetlenia
LuKaSG_93
Pioneer
Opcje
Witam serdecznie!

Pytanie jak w temacie...
Czy taka zmiana ma sens, czy spokojnie mogę tegoroczne modele odpuścić?
Jest ktoś, kto korzystał z obydwu?
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi.
10 Odpowiedzi
Doti1983
Helping Hand
Opcje
Ciężko powiedzieć, bo jeszcze prawie nikt nie ma tego telefonu...
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Według mnie nie ma najmniejszego sensu zmieniać modelu S21 na S22. Zmian jest naprawdę niewiele. Chyba, że mówimy tu o przesiadce na model S22 ultra. Jak wiemy posiada on rysik S-pen i może okazać się bardzo pomocny podczas codziennej pracy.

Przesiadka myślę może zachęcić typowego gadżeciarza, który lubi co roku mieć najnowszy model nie zważając na to czym przebija poprzedni.

Proponuje zaczekać na model s23. Najrozsądniej jest zmieniać telefon minimum co 2 generację.

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Sevven
Pathfinder
Opcje
Dzień dobry.
Osobiście uważam, że taka przesiadka (użytkuję S21 z plusem i S22 Ultra) nie ma najmniejszego sensu (S21 na S22). Jedyna opcja nad którą warto się zastanowić to zamiana S21 na S22 ultra (tylko i wyłącznie wtedy, kiedy zależy nam na zoomie w S22 Ultra i Penie). W przeciwnym razie nigdy bym się nie zdecydował.
Pozdrawiam.
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@LuKaSG_93  Witam

Jak nie potrzebujesz najnowszego aparatu z najnowszym aparatem to również uważam że nie ma sensu

LuKaSG_93
Pioneer
Opcje
Nie ukrywam, że pytanie zrodziło się z tego, że S22 mocno chwalą w recenzjach, podczas gdy S21 był traktowany raczej chłodno. I zastanawiałem się z czego to wynika, bo po suchych danych za bardzo tego nie widać.
0 Like
LuKaSG_93
Pioneer
Opcje
Nowa główna kamera plus optyczny zoom 3x w S22 i w zasadzie wszystko.
0 Like
Artur1971
Voyager
Opcje
"Najnowszy aparat z najnowszym aparatem" a to teraz wszystko jasne:)
agazda
Student
Opcje

Ja zmieniłem z S10+  na S22+i to jet OK. Widzę dużą różnicę, raz na 2/3 lata wystarczy, oczywiście jeśli kupujemy tylko serię S.  Widziałem S21 i dobrze, że poczekałem, bo teraz aparacik jest super.

0 Like
LuKaSG_93
Pioneer
Opcje
Z S10 to owszem.
Ale, chyba macie rację... Z S21 chyba rzeczywiście nie ma sensu. Może za rok będą jakieś większe zmiany, jak szybsze ładowanie, które będzie także w podstawowym modelu. Nie ukrywam, że jeśli dalej pozostanie tak kompaktowy jak na dzisiejsze standardy to w jego stronę będę się skłaniał.
0 Like