Chiudi

What are you looking for?

annulla
Visualizzazione dei risultati per 
Cerca invece 
Intendevi dire: 

Sunet slab/încet

(Argomento creato il giorno: 12-01-2023 07:12 PM)
526 Visualizzazioni

Anche io ho questo problema

RobertAdam
Explorer
Opzioni
Salutare,

Are cineva idee de ce s-ar putea auzi încet vorbitul/sunetul din videourile făcute cu telefonul? Am încercat și cu husă și fără, mă gândeam că acoperă ceva din microfon. Am încercat diferite rezoluții cu fps-uri diferite. Am dat toate opțiunile de volum la maxim , am și dolby atmos activat, am dat reset și la egalizator. Nimic nu funcționează, dacă vorbesc încet sau la sunt la 3 metrii de telefon nu se prea aude ce zic. 

A mai întâmpinat cineva așa ceva?

Am s22 ultra 12gb ram

Mulțumesc anticipat!
7 Risposte
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opzioni
Acceseaza modul PRO VIDEO din camera accesand "MORE" si după PRO VIDEO. In acest mod ai posibilitatea sa selectezi intre diverse surse/microfoane inclusiv unele remote/BT astfel:

- OMNI: inregistrezi sunetul din toate sursele
- FRONT: pentru inregistrarea sunetului ce vine din fata telefonului
- REAR: inregistreaza sunetele venind din spatele telefonului
- USB: se foloseste dispozitivul conectat la mufa USB-C ca un microfon auxiliar sau casti cu microfon
- BT: se utilizeaza la inregistrarea sunetului un dispozitiv conectat la Bluetooth
-BT Mix: se utilizeaza la inregistrare sunetul vening atat de la un dispozitiv Bluetooth cat si de la telefon

Mai ai si optiunea care e activa implicit de "zoom-in mic", ai verificat daca este activa?

Experimenteaza cu setarile astea si vezi daca se imbunatateste ceva. Posibil ca unul din microfoane sa fie infundat si as recomanda sa nu il suflii cu aer ca sa eviti deterioararea lui si mai mult. In cazul asta ar fi bine sa mergi in service pt o verificare/curatareScreenshot_20230112_191828_Camera.pngScreenshot_20230112_192653_Camera.png

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
RobertAdam
Explorer
Opzioni
Ok, asta știam dar nu rezolvase problema. Am încercat toate opțiunile din acel pro mode. La fel de încet se auzeau.

Am "reparat" problema astfel:

Am dat volume up din butonul lateral , am dat pe punctulețe să deschidă audio assistant și acolo galeria a fost la 100% la audio dar se auzea ca la 10% . Am mișcat din slider sus jos și acum se aude foarte tare și bine. Întrebarea e: ăsta o fi un nou bug descoperit?...

Mersi de informații oricum!
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opzioni
Posibil un bug in volume panel. Asta inseamna ca filmuletele erau inregistrate bine doar tu pe telefon le auzeai incet. Asta era urmatorul lucru despre care voiam sa intreb....daca ai incercat sa vizionezi respectivele filmari pe un alt dispozitiv (TV, PC, etc) si daca acolo se aude la fel.

Ma bucur ca ai rezolvat, cel putin stii ca nu ai probleme la microfon

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
RobertAdam
Explorer
Opzioni
Am telefonul de 2 săptămâni nou nouț, chiar nu speram să se fi dus microfonul deja, mai ales ca nu i-am făcut nimic exagerat și nici în buzunar nu prea îl țin. N-am apucat să vizionez pe alt device că mi-a venit asta cu slider-ul să trag de el aiurea chiar dacă era la 100% 🤣. Bine de știut oricum. O seară liniștită 🙋
adibv
Pathfinder
Opzioni
Sau pur si simplu,scame in gaurile pentru microfoane,de la imbracaminte. Zic si eu.
RobertAdam
Explorer
Opzioni
E curat am husa ce acoperă găurile în mare parte. Am rezolvat oricum. Am scris mai sus cum. Mulțumesc!
mark8701
Journeyman
Opzioni

Salut azi 14.06.2024  am făcut un video cu ,camera telefonului și se auzea distorsiuni  ,pe filmare asta se întâmplă și când fac video pe Instagram sau WhatsApps se aude cu distorsiuni ,in schimb pe snap de aude foarte clar ce as putea face ?

0 Likes