Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung wallet in Romania?

(Subiect creat la: 08-08-2023 12:03 AM)
802 Vizualizări
Andrei005
Journeyman
Opțiuni
Cand se lanseaza samsung wallet in Romania? Imi trebuie doar pentru bmw digiltal key. Deja ma gandesc serios la iphone doar pentru optiunea asta.

1 Soluţie
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Samsung Wallet nu este disponibil în România și nici nu exista vreo informație legată de o posibilă lansare curând.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

8 Răspunsuri
Soluţie
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Samsung Wallet nu este disponibil în România și nici nu exista vreo informație legată de o posibilă lansare curând.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Din pacate nu a fost anuntata si nu se stie daca si cand va veni. Am citit destul despre subiectul acesta si sunt o gramada de posesori de BMW nemultumiti in lume. Nu doar iPhone are functia ci si Google Pixel

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Andrei005
Journeyman
Opțiuni
Si pixel 8 e o varianta, sa vedem ce scoate Google.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Momentan ziceau de pixel 6 si 7 variantele PRO

https://www.press.bmwgroup.com/usa/article/detail/T0414019EN_US/bmw-digital-key-plus-now-available-o...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Members_K2jTSwd
First Poster
Opțiuni

Vorbesti de samsung wallet din romania sau te spune ca te plangi ca nu exista cheie digitala in samsung wallet pt restul lumii? Am intrat aici pe website sa vad data de lansare samsung s24, te anunt ca in Londra folosesc din 2019 samsung wallet nu trebie sa activez fara nfc exista si samsung wallet difgital key  in store 

0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Exista in UK, din pacate in RO nu este

0 Aprecieri
Andrei005
Journeyman
Opțiuni
Confirm ca merge Bmw digital key in Ro pe S24 ultra. Astazi l-am instalat dupa ultimul update de Wallet.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Deci, practic, poți folosi Samsung Wallet pentru BMW digital key, dar atât, fără carduri bancare.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri