Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Salut

(Subiect creat la: 21-11-2023 12:53 PM)
255 Vizualizări
bnandor
Explorer
Opțiuni
As dori sa intreb a primit cineva android 14 pe S22 Ultra,,,eu detin un S22 Ultra si ina nu am primit
17 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Depinde de unde este achiziționat. Dacă este luat de la vreun operator, posibil sa întârzie puțin update-ul. Poți încerca să cauți update-ul cu Smart Switch sa vezi daca îți apare ceva. https://www.samsung.com/ph/support/mobile-devices/how-to-update-software-using-smart-switch/
bnandor
Explorer
Opțiuni
Al meu este Snapdragon ,,,nu varianta de Exynos
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu ai specificat asta.. bănuiesc că este luat de pe QuickMobile. O sa vina in curând și la tine. Momentan update-ul este doar in Europa.
bnandor
Explorer
Opțiuni
Nu e luat de acolo am primit cadou telefonul
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Nu e pt Europa varianta snapdragon. Va trebui sa aștepți în funcție de csc dacă e varianta de usa sau asia. Calendarul de europa nu e valabil pt tine.
0 Aprecieri
AndreiS1
Pathfinder
Opțiuni
Salut,

Telefonul tău nu este destinat pentru piața din Europa, calendarul de actualizare diferă de la regiune la regiune.
Ramona27
Voyager
Opțiuni
Buna ziua ! Si eu am s22 ultra si nu am primit inca actualizarea android 14 , mai astept,nu ma grabesc 😂. Cred ca de saptamana viitoare o sa vina,daca nu vor mai fi probleme. Am inteles din ce am citit pe aici ca au fost probleme si de aceea se intarzie . De venit...vine sigur,dar trebuie sa fie ok . 😊
0 Aprecieri
Ramona27
Voyager
Opțiuni
Uite chiar acum am dat sa vad daca a venit actualizare si imi arata ca telefonul e pregatit pentru actualizare. Deci....welcome android 14 ❤️❤️!
bnandor
Explorer
Opțiuni
Ramona27 al tau are procesor Snapdragon ,,,,sau Exynos
Ramona27
Voyager
Opțiuni
Exynos
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ai răbdare că vine
0 Aprecieri
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Este un topic cu s22 puțin mai sus de topicul tău care a primit android 14 urmărește topicurile de la început ai să dai de el dar nu este nu este s22 ue doar s22
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Dacă are procesor Snapdragon mai durează o săptămână garantat. Deja a început și în America sa ajungă uodate-ul deci cât de curand il primești și tu.
0 Aprecieri
sergioser
Apprentice
Opțiuni
Eu am primit ieri actulizarea pe S22 Ultra
0 Aprecieri
bnandor
Explorer
Opțiuni
Dar este varianta de europa banuiesc
0 Aprecieri
bnandor