Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S22 Ultra vine cu folie de protecție?

(Subiect creat la: 06-03-2022 01:18 PM)
1641 Vizualizări
Corleone77
Explorer
Opțiuni

Salutare,stie cineva are telefonul folie din fabrica pe ecran?

11 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Vin fără folie ecran,fără incarcator..se cumpără separat...si la ce preturi au și alea...
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Seria S22 vina fara folie.

0 Aprecieri
Corleone77
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc, e prea ieftin cred ca de aia🤣🤣
Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
Ce se recomandă? Folie de sticlă, sau folie normală?
0 Aprecieri
Marksmains16
Navigator
Opțiuni
Cea normala functioneaza cel mai bine cu senzorul de amprenta ,dar sunt si unele de sticla fara gaura in ele care sunt compatibile,dar din alea mai greu gasesti la noi in tara...
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
La s21 avea nu 1 ci 2 folii aplicate din fabrica. Una peste alta
0 Aprecieri
WZH
First Poster
Opțiuni
Al meu are o folie dar din pacate nu acopera ecranul, in totalitate, pe laterale.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Din fabrică sau pusă de tine?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
Lucian17
Helping Hand
Opțiuni
Salut!
După cum au precizat şi colegii, S22 U vine fără folie de protecţie, comparativ cu N20 U care avea 2.
Pe N20U am încercat destul de multe variante, inclusiv sticlă si Alien, însă, cea mai bună mi s-a părut cea de la Spigen Neo Flex, pachet cu 2 folii. Este subțire, se montează repede, este compatibilă cu husele şi mai mult, Spen-ul alunecă foarte uşor (coparativ cu Alien care fiind foarte groasă, de multe ori ai senzația ca zgârie folia, chiar dacă nu apeşi).
Pe S22 U o am deja montată şi până acum se comportă foarte bine, exceptând partea cu amprentele. Însă, din fericire se şterge foarte uşor.
0 Aprecieri
Corleone77
Explorer
Opțiuni
Ok,ms frumos, ai cumva vreun link de unde o pot comanda?
Ms
0 Aprecieri
AugustinJ
Pioneer
Opțiuni
A reușit cineva sa lipeasca folia Samsung pe marginile curbate? 20220220_144232_4210_1646850818.jpg20220220_100440_4207_1646850817.jpg
0 Aprecieri