Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S22 Ultra Snapdragon

(Subiect creat la: 17-03-2022 10:04 PM)
714 Vizualizări
BcmUltra
Pathfinder
Opțiuni
Am posibilitatea sa renunt la precomanda din 9 feb de pe emag (S22 ultra 512gn verde) care din cauza culorii ajunge cel mai devreme, in cel mai optimiat caz, la inceputul lunii aprilie si sa iau din state, la aceiasi bani (fara casti) S22 ultra cu snapdragon si 1TB (unlocked). Intrebarea e daca oare e compatibil cu retelele mobile din RO?
13 Răspunsuri
Marksmains16
Navigator
Opțiuni
Din cate stiu eu nu e.La noi parca e gsm si la ei este csam.S-ar putea sa gresesc
0 Aprecieri
Marksmains16
Navigator
Opțiuni
Deci da,poate daca nu e de la verizon pentru ca ei folosesc cdma.
0 Aprecieri
adibv
Pathfinder
Opțiuni
Daca este unlocked functioneaza fara probleme,garantat
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Posibil să funcționeze, in funcție de telefon și de standarde, rețele, protocoale, frecvențe.. te poți convinge doar sa ai pe cineva în state sa încerce o cartelă de Ro pe un asemenea dispozitiv ca să fii sigur că nu dai banii degeaba.De asemenea în Europa nu ai suport pentru service in cazul unei defecțiuni de tip hardware tehnice pentru produsele din SUA.
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
S22 Ultra cu Snapdragon nu are garanție pe România
mihaiu64
Voyager
Opțiuni
Este improbabil ca la o adica se va putea repara in EU, cel mai probabil vei putea sa-l folosesti dar nu la parametri maximi, detin un iph 11 pro de SUA care functioneaza bine in Ro
BcmUltra
Pathfinder
Opțiuni
Am avut S6, S9+, S10+, S21 Ultra. Niciunul nu a avut nevoie de vreo interventie, este ultimul lucru la care ma gadesc ca s-ar putea intampla. Din nefericire persoanele din State care mi-ar putea cumpara telefonul nu au cum sa testeze cartela din RO. Deasemenea exista riscul de deteriorare la transport. Probabil o sa astept luna aprilie ... mama lui de verde 😅
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Toate respectivele modele specificate de tine fiind aduse din state? Dacă la asta faci referire prin "niciunul nu a avut nevoie de intervenție"
0 Aprecieri
BcmUltra
Pathfinder
Opțiuni
Nope. Toate luate de pe Emag
Rallex
Pioneer
Opțiuni
Am intrebat la un magazin samsung din promenada bucuresti. Ca si cei de la Quick mobile mi au dat mail ca aduc si cu snap doar cei din magazin mi au spus ca nu pot verifica tipul procesorului ca nu scrie nici pe cutie, nicaieri si in plus nu e acoperita garantia in romania nicaieri. Ca samsungul din ro nu aduce oficial acea varianta
0 Aprecieri
hugabear
Journeyman
Opțiuni
N-o să ai VoLTE, VoWiFi și 5G. Plus lipsa de service oficial la noi. N-o să-l poţi repara nici contracost.
0 Aprecieri
BcmUltra
Pathfinder
Opțiuni
Multumesc!
0 Aprecieri
BcmUltra
Pathfinder
Opțiuni
Daca totul merge ok, renunt la Verde si il iau (fara casti dar cu buyback) pe pe negru din stoc Emag (azi au primit destul de multe variante pe stoc).
0 Aprecieri