Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S22 Ultra livrare

(Subiect creat la: 23-02-2022 08:06 PM)
1967 Vizualizări
TheSpidyFlash
Pathfinder
Opțiuni

Hey,

Cei care ati precomandat S22 Ultra (de pe Samsung, dar nu numai), si nu l-ati primit in primele 2-3 zile (adica chiar batchul initial), aveti ceva noutati legate de livrare?

Update: Am sunat Samsung, au zis ca nu stiu cum de cei care ati scris aici ati primit produsul, pentru ca efectiv telefoanele doar azi au ajuns la ei in depozit, si astazi/maine si sambata o sa fie impachetate si trimise inspre noi.

Merci.

41 Răspunsuri
RobertMarian
Pioneer
Opțiuni
Astazi am primit si eu email cu awb, a fost ridicat de catre mainfreight din ploiesti aparent, sper sa vina maine dar nu stiu cat de repede se misca mainfreight fata de fan curier, sper sa iti vina si tie cat mai repede
TheSpidyFlash
Pathfinder
Opțiuni

Ai comandat de pe samsung.com/ro? Ce model?

0 Aprecieri
RobertMarian
Pioneer
Opțiuni
De pe samsung.ro S22 Ultra, alb, 256gb, pe 15 februarie am facut comanda
TheSpidyFlash
Pathfinder
Opțiuni

Mda, e frustrant, eu am facut pe 9 februarie, chiar inainte sa se termine unpacked. Am comandat 512GB, 12GB RAM, Phantom Black. Poate o fi de la faptul ca am comandat 512GB, si nu 256GB care am vazut ca e mai raspandit. Sper sa te bucuri de el, sunt curios ce parere ai. Oricum, daca mai are cineva noutati, ar fi ideal, multa lume intreaba nedumerita si pe eMAG si pe alte platforme, inca e totusi neclar.

RobertMarian
Pioneer
Opțiuni
Initial am fost in magazin samsung in mega mall, mai avea baiatul un singur telefon rezervat, mi-a zis ca s-a vandut tot stocul atunci si ca acum asteapta sa primeasca altul, a zis ca atunci cand il au il primeste, e aiurea din moment ce tu ai comandat inaintea mea sa il primesti *****, mai ales ca au avut 2 saptamani de cand s a lansat sa pregateasca stocul, nu mi se pare corect ca au vandut din prima zi, chiar daca nu ma deranjeaza sa il primesc mai devreme, sper sa ai si tu noroc maine sa il trimita la curier
TheSpidyFlash
Pathfinder
Opțiuni

Hey. Mi-a trimis si mie Vineri cu Mainfreight. Ti-a venit ok? Au fost intarzieri?

0 Aprecieri
RobertMarian
Pioneer
Opțiuni
A venit ziua urmatoare, l-au preluat fan curier, ar trebuii sa iti vina azi
0 Aprecieri
TheSpidyFlash
Pathfinder
Opțiuni

Merci frumos. Sa fie 😊

0 Aprecieri
Lucian17
Helping Hand
Opțiuni
Salut! Am comandat pe 9 Phantom Black 256GB si de atunci apare pregatim livrarea, dar şi faptul că încep livrările de pe 25. Şi cum 25 este vineri... mai aşteptăm 😵 💫
TheSpidyFlash
Pathfinder
Opțiuni

Dap. La fel si la mine.

0 Aprecieri
julyyxxx
Explorer
Opțiuni
Salut,vreo veste despre livrare, de unde ai achiziționat?
0 Aprecieri
Lucian17
Helping Hand
Opțiuni
Salut! Direct de la Samsung, însă, nimic deocamdată.
0 Aprecieri
richi1942
Voyager
Opțiuni
Si eu tot la emag am pe 9 febr ora 18.56.Nimic nou.Vad ca Altex Samsung si altii ieri spuneau ca vor livra inainte de 25 febr precomenzi.La Altex cist s22ultra 8 cu 138 pret 60549 roni.
0 Aprecieri
Astarvali
Journeyman
Opțiuni
Salut.
Am comandat de pe Altex S22Ultra 256gb pe verde,chiar pe 9 februarie.,nu am primit notificări de livrare 🤷🏻
0 Aprecieri
TheSpidyFlash
Pathfinder
Opțiuni

Maine e ziua oficiala, sunt curios daca primiti notificare de livrare maine, in special cei care ati comandat ca mine in primele zile.

0 Aprecieri
richi1942
Voyager
Opțiuni
Nu cred sa primim ceva.Eu am precomandat pe 9 febr ora 18.55 la emag.Si spun ca nu se stie cind vin telefoanele si data de distribuire.Am vazut la Orange .Digi.***** 11 martie.
WladArch
Pioneer
Opțiuni
Am comandat pe 10 feb pe samsung.com, ieri am primit mail ca l-au pus la curier, de dimineata am primit sms de la fan, acum cateva minute a venit la usa. In cutie au fost si castile promise
TheSpidyFlash
Pathfinder
Opțiuni

Super. Nu inteleg cum functioneaza treaba asta. Ce model ai comandat? RAM/Culoare

0 Aprecieri
WladArch
Pioneer
Opțiuni
ultra 128gb negru, probabil conteaza si cum au cei de la curierat liber pe zona de livrare
0 Aprecieri
MagicMars
Explorer
Opțiuni

Acuma am alta intrebare :smiling-face: 
Astia care am facut precomanda cu 6.700 lei si acum pretul e 5.850 lei (site ul oficial samsung/ultra 256gb) ce se intampla cu diferenta? :))

0 Aprecieri