Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S22 Ultra Boot Loop

(Subiect creat la: 28-10-2024 02:26 PM)
305 Vizualizări

Am și eu această problemă (1)

Raswan26
Apprentice
Opțiuni
Buna ziua. 
Am o mica problema. Detin un S22 ultra care de ieri a inceput sa se restarteze incontinuu. A ajuns de 2 ori in home screen dar pana sa il deblochez s-a restartat iar. Am intrat cu greu in meniul telefonului cu ajutorul tastelor home+volume up, am dat factory reset, apoi restart, dar iar a luat-o de la capat cu restart-urile pana se descarca bateria.
Cunoasteti vreo solutie? Sau motiv?
Multumesc anticipat
9 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Cel mai probabil este o defectiune hardware sau bateria este defecta. Trimite-l intr-un service autorizat.

Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Bateria sau placa de baza cel mai probabil defectul. Doar în service vei rezolva problema.
Dar cum telefonul e cât de cât nou apărut, nu cred ca ar fi bateria problema sa nu ducă. Mai degrabă defect la placa de baza când face.
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Ai un defect pe placa de bază un scurt circuit sau a doua variantă a instalat o aplicație cu viruși de curând.
Raswan26
Apprentice
Opțiuni
Cel mai probabil placa de baza.. saau bateria. Ca folosesc telefonu cat timp se incarca si se supraincalzeste.. acum intrebarea e alta..
Cat costa o placa noua ca nu gasesc nicaieri nici un pret
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
De cât timp ai telefonul pentru că dacă e mult mai vechi nu se merită să cumperi placa de bază mai degrabă îți cumperi un alt telefon nou dacă telefonul e nou în jur de 5 ,600 de RON.
Raswan26
Apprentice
Opțiuni
Il am de vreo 2 ani cam asa..
Acum nu stiu ce sa fac. As fi optat pentru un s24 ultra dar telefonul asta pana la problema actuala isi facea treaba foarte bine..
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Nu e chiar așa vechi, și un s22 e un telefon foarte bun acuma depinde de bugetul pe care îl ai dacă îți convine să ți cumperi placa de la un service autorizat adică să ți o pună la un service autorizat e bine dacă te ține bugetul ia ți telefonul care ai spus s 24.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, dacă reușești sa intri în Samsung Members pe el, încearcă la Diagnosticare sa testezi bateria.
La durata vezi ce îți zice și ne spui și noua.
Dacă este durata bună, mici șanse ca bateria sa aibe ceva, dacă arata durata normala, probabil de aici este, dacă arata durata Slaba, 100% de aici este.
O alta varianta, mai este placa de baze, dar având în vedere ca telefonul are doar 2 ani, nu prea as crede, dar orice este posibil.

0 Aprecieri
BogdanS22Ultra
Navigator
Opțiuni

Acelasi lucru l-am patit azi, ajungea pana la Samsung  powered by Knox si murea, apoi se aprindea singur a facut asta vreo 10minute in continuu ..si eu il am de 2 ani si cateva luni, nu mai am garantie,, cred ca ma rup in service daca se strica placa de tot 😞

La tine si-a revenit?

0 Aprecieri