Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S22 Ultra - baterie

(Subiect creat la: 08-10-2022 10:21 AM)
539 Vizualizări
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Este posibil? Pentru mine da.
🙂

image

12 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Sa le spui și la alții cum ai reușit asta...🙂
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu am făcut absolut nimic în plus față de ceea ce am tot scris până acum. Este smartphone-ul destul de nou, peste 2 zile ar avea exact 4 luni de când îl dețin. L-am încărcat pur şi simplu aşa cum o fac mereu, de la 15% până la 100%. Astăzi doar am constatat că după 1h15m era încă 100% probabil pur şi simplu aşa a vrut bateria. Este sănătoasă! 😄
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut Cosmin.
Dacă îl utilizam ar fi fost chiar ciudat să rămână aşa. Chiar şi în stand by este interesant că a rămas la 100% după 1h15m. Doar l-am accesat la nivel de setări să verific ceva şi căutând la Device care/battery am remarcat că după 1h15m este tot 100%. Ulterior am făcut captura de ecran şi am postat aici. Am pus căştile să ascult muzică de pe Spotify şi să citesc ceva pe internet şi după 2h8m aveam 95%. Bateria este foarte bună, categoric corelat cu modul meu de utilizare zilnică aşa cum am scris într-un topic. Cu funcții şi procese multiple activate şi cu aplicații care consumă evident bateria nu se pot obține astfel de performanțe, asta ştiu toți. Screenshot_20221008-110327_Device care.jpg
Radu_el
Voyager
Opțiuni
Super! Ai un telefon ok! Apropos, care sunt programele care consumă cel mai mult bateria?
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut, cele care sunt utilizate intensiv şi s-a tot specificat pe aici în comunitate. Dacă citeşti discuțiile existente conduce probabil detaşat Tik Tok, Facebook , Instagram deşi nu neapărat se rezumă consumul doar la aplicații. Sunt foarte mulți factori care intră în calcul.
0 Aprecieri
Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
Dacă îl încarci la 85%, o să vezi că nu îți stă... Doar la 100%
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Posibil, eu nici nu țin cont de funcția de limitare la 85%. Nici nu îmi propusesem vreun experiment, aşa a fost să fie în acel context. Procentele oricum au fluctuații raportat la modul de utilizare al fiecăruia. Din experiența mea de la 100% la 99% poate scădea şi după 1-2 minute chiar şi fără să faci nimic. Asta m-a surprins practic că după 1h aveam încă 100%.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Dacă faci test cu *#0228# ce obții ? Fără să apeşi pe QuickStart-ul de jos. Doar citeşti informația asta cu roşu.
Screenshot_20221009_001249_1000000671.jpg
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
E perfectă bateria. QuickStart este un procedeu de calibrare,nu te apuca să faci ceva. Am mai lăsat link-ul acesta deşi nu este recomandat pe platforma oficială.
https://forum.xda-developers.com/t/guide-samsung-battery-calibration.4221355/

Dacă ai 0-8 este bună. Când începe degradarea acolo va afişa 0-7, 0-6,etc semn că trebuie înlocuită nemaiavând potențialul maxim.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ți-am scris mai sus. Nu te apuca să faci ceva, lasă bateria aşa. Sunt proceduri nerecomandate.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Deschizi un topic nou cu acest subiect şi oferi nişte detalii legate de această problemă. Sigur vei primi soluții.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
@LioxTerra
Nu.Nu te ajută cu nimic dacă este degradată.Asta ar însemna să o utilizeze toți dacă ar fi ceva magic. Îi ajută pe cei care au un afişaj incorect al unor anumite elemente despre baterie. Metoda aceasta de recalibrare practic nu face altceva decât să curețe fişierul unde erau stocate informațiile despre baterie oferind Androidului unele fresh/corecte. Înainte acest proces de resetare/recalibrare se făcea scoțând efectiv bateria din smartphone şi reintroducând-o (la cele detaşabile mă refer). Pentru acestea noi, încorporate procedurile acestea de recalibrare nu fac altceva decât să ofere nişte informații curate software-ului. Au fost situații chiar aici pe platformă când spre exemplu acele procente afişate sus în bară erau incorecte raportate la realitate. Pentru a avea certitudinea că sistemul nu utilizează date vechi despre baterie(rămase în acel fişier) se recalibrează cu ajutorul QuickStart aşa cum este descris detaliat în link. NU PRELUNGEŞTE PERIOADA DE VIAȚĂ A BATERIEI ŞI NU ÎI MĂREŞTE PERFORMANȚELE !!!
0 Aprecieri