Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S22 se incalzeste la 5 minute de utilizare a unui joc mititel

(Subiect creat la: 06-08-2023 12:13 PM)
512 Vizualizări
nessie_09
Apprentice
Opțiuni
Buna ziua! 
Sunt utilizator s22 din iarna lui 2023 si am avut intotdeauna probleme de overheating . Inteleg faptul ca se incalzeste la o ora-doua ore de utilizare intensiv dar lucru pe care o sa il spun este prea de tot .Telefonul se incalzeste atunci cand intru intr-un joc numit brawlstars si depaseste 40 de grade celsius .Nu trec cinci minute si zici ca ma joc de pe cuptor in loc de pe telefon de aproape 30 -40 de milioane(nu mai stiu pretul exact, dar asta e irelevant) Am ajuns la concluzia ca e telefon de utilizat iarna ca te ajuta sa te incalzesti cand temperaturile sunt negative=))) .Regret ca l-am cumparat . In plus nici nu utilizez telefonul asa mult 😮 
 ora pe tiktok si cateva minute de joaca pentru ca ies afara . Este inacceptabil . Se poate rezolva problema intr-un fel sau trebuie cumparat altul? Nu mai suport . WASTE OF MONEY.

9 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Poți instala aplicația Good Guardians din Galaxy store, și vezi ce temperatura afișează. După instalarea aplicației, pune și un screenshot să vedem și noi.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Temperaturi de 40 de grade vara, la 30+ afară nu sunt cu nimic ieșite din comun. Prețul este irelevant pentru fizică. Poți instala Good Guardians de la Good Lock Labs, din Galaxy Store, și acolo ai modulul Thermal Guardian în care îți afișează un grafic cu temperatura telefonului in ultimele 24 de ore. Pune te rog un screenshot cu acel grafic să vedem dacă este normală sau nu.
P.S. cât e de mare sau nu jocul, nu are nicio importanță. Contează mai mult cât de bine e programat. Acel joc încălzește multe telefoane din câte am văzut pe net, inclusiv iphone-uri.
0 Aprecieri
nessie_09
Apprentice
Opțiuni
.Screenshot_20230806_134327_Thermal Guardian.jpg
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Temperaturile sunt normale, undeva la 42 de grade în timpul folosirii mai intense a procesorului. Telefonul nu are radiatoare și ventilatoare ca și un laptop, dar are putere de procesare comparabilă.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Iar daca apeși pe butoanele roșii trebuie să îți arate din ce cauza a ajuns acolo. Vezi daca nu în game booster sa nu fie setat jocul pe performanta. Pune optimizat sau de ce nu economie baterie. Are destulă putere sa duca jocul.
tlucian9
Navigator
Opțiuni
Din pacate , am si eu unul....aceeasi problema... nu doar ca se incalzeste are momente freeze sau sacadari multiple.. Chipul este cum este..., nu esti singurul in aceasta situatie este plin internetul si reddit-ul
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Cum de altfel au toate modele/ brandurile, zeci sau sute de postări din zeci de milioane de utilizatori 🙂.
Ai investigat cauza încălzirii lui, care probabil duce și la sacadări? Încercă să cureți partiția cache și să dai o reparare a aplicațiilor în recovery mode. Eventual vezi dacă ai vreo aplicație care consumă multă baterie și care implicit ar putea încălzi și telefonul
tlucian9
Navigator
Opțiuni
Afirmatia ta cu brandurile si zeci de milioane postari este adevarata, insa nu cred ca vei gasi vreun topic cu mai multe voci la unison asa cum este acesta cu chipurile Exynos. Mulțumesc si de sfaturi, insa niciunul nu rezolva o problema de hardware... problema ma refer la un chip nu tocmai ok proiectat, mai ales comparat cu echivalenta lui de la alt producator. Daca ne referim la problema mentionata in postarea principala etc ... multe jocuri nu sunt optimizate pt Gpu-l "unicat" de pe acest device... inclusiv acest aspect duce la probleme Ex:Diablo immortal etc.. Putem face un confcall sa acoperim cu fapte problemele si dezavantajele cauzate de acest chip inferior..Nu ajunge o discutie pe forum.
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Salut! Și eu am fost deținător de S22 ... ideea era la mine că nu prea făceam sesiuni de jocuri pe el! Acum dețin un S23 Ultra și sunt foarte mulțumit! Asa cum probabil ai văzut și la celorlați colegi de mai sus, ar trebui să vezi cauza dacă o pot numi așa....poate e ceva , știu eu vreo aplicație pe fundal care sa mănânce...🤔
0 Aprecieri