Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S22 plus freeze si restart

(Subiect creat la: 22-04-2022 04:47 PM)
868 Vizualizări
Members_CvTLqI4
First Poster
Opțiuni

Salut tuturor, o asteptare lunga am primit al meu S22 plus.Toate bune si frumoase timp de 1 saptamana si  au inceput problemele:

-am constatat ca sta foarte prost pe partea de semnal

-din senin se blocheaza si  isi face restart

-restart cand e la incarcat

-se blocheaza si isi face restart cand ma suna cineva

Toate problemele astea sun aleatoare . A mai patit cineva asa ceva?

Pentru un telefon care se vrea premium cam multe probleme.

8 Răspunsuri
MRaduC
Apprentice
Opțiuni
Salutare!
Chiar azi am intampinat si eu aceasta problema, vorbeam la telefon si dintr-o data si-a dat restart. De la ultimul update, care a avut aproximativ 500 de mb, fiind al doilea din luna aprilie, am observat o imbunatatire majora a bateriei, din pacate, tot ***** ultimul update, azi am intampinat problema specificata mai sus. Sper si eu la o rezolvare cat mai prompta din partea Samsung printr-un update serios pentru a rezolva problemele intampinate la mai multi utilizatori a acestui model, specific ca folosesc un S22 ultra black, 256 Gb, 12 gb ram.
Sarbatori linistite!
CoolZone
Apprentice
Opțiuni
Și la mine la fel, freeze aleator in utilizare normală, niciodată în timpul apelurilor, ecranul se face negru și apoi se restartează singur. De mai multe ori, s-a restartat in timpul încărcării wireless... Ceva soluții? S22 vanilla 8/256.
0 Aprecieri
AlexandruV
First Poster
Opțiuni
Si S22 ultra 8gb se blocheaza aleator, se incinge si isi da restart. Si fara sa il fortezi cu jocuri sau aplicatii.
0 Aprecieri
Adriaaaaaan
First Poster
Opțiuni
Am pățit si eu, cand mă suna cineva , uneori, se blochează timp de cateva secunde după care se restartează singur
0 Aprecieri
Crystine
First Poster
Opțiuni
De la ultimul update telefon se inchide singur folosesc un samsung s22 plus memorie de 256 ce se poate face pentru a nu mai întâmpină probleme
0 Aprecieri
cristian909
Student
Opțiuni
Iphone scrie pe mine cel putin
0 Aprecieri
Gazaruyo
First Poster
Opțiuni

Si eu tot pațesc treaba cu freez la intrare apel si restart si desi am schimbat telefonul cu altul nou , problema continua. Galaxy 22 ultra 5g

0 Aprecieri
3Merlin
Legend
Opțiuni
Dragi boboci,
Bine ați venit în comunitatea Samsung din România!
Dacă n-ați făcut-o până acum, vă recomand să instalați suita Good Guardians din (Samsung) Galaxy Store.
Setați-vă telefoanele (mai deștepte decât mulți dintre voi) în limba lui Shakespeare și "programați-le" să se restarteze automat cel puțin o dată pe săptămână.
Rulați zilnic (dimineața și seara) Device Care (Întreținere Dispozitiv).
😉
0 Aprecieri