Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Rozłączanie rozmowy..

(Temat utworzony: 26-02-2022 11:06 AM)
12617 Wyświetlenia
Lpoya
Explorer
Opcje
Witam. Mam problem od wczoraj posiadam s22 ultra i mam problem ze zrywaniem rozmów.. Jak dzwonie do kogoś to mnie rozłącza notorycznie czy mogę mieć coś włączone? Dodam że próbowałem już blokować telefon podczas rozmowy nic nie daje... Wcześniej miałem s9 plus i nigdy nie miałem takiego problemu.. strasznie to irytujace
105 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli masz włączoną funkcję połączeń przez Wi-Fi to spróbuj ją wyłączyć i daj znać czy coś się zmieniło. Aby wyłączyć przejdź kolejno do: Ustawienia > Połączenia > Połączenie przez Wi-Fi.

Lpoya
Explorer
Opcje
Niestety nic nie dało dzwoniłem do producenta i kazali wymienić na nowy w sklepie najszybciej będzie to załatwione.. śmieszne że sprzęt za tyle kasy który służy do dzwonienia nie działa jako telefon.. nie wiem co będzie wtedy że słuchawkami jak wymienia na nowy czy je dostanę czy zostanę oszukany
0 Like
KATE23-61
Explorer
Opcje
Uzytkuje S 22 ultra gdy zostaje wlozona druga karta SIM  w slot sim 2 wowczas przy polaczeniach glosoeych sa problemy czesto mnie nie slychac lub glos UCIEKA  cos jest niedobrego w oprogramowaniu a najnowsze oprogramowanie zostalo wgrane
Cxy cos sie z tym da zrobic??problemy z dwiema SIM kartami
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
KATE23-61 Witam. Zobacz czy nie masz czasem włączone VoLTE? Jeśli tak to wyłącz i sprawdź sobie ponownie.Screenshot_20220305-091552_Call settings.jpg
KATE23-61
Explorer
Opcje
Ok mam właczone
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
To wyłącz i sobie zobaczysz czy pomogło.
0 Like
LukaszGibaszek
Journeyman
Opcje
Witam, jestem posiadaczem nowego s22 ultra. Podczas rozmów moi rozmówcy skarżą się że ciągle im przerywa kiedy do nich mówię,  czasem wcale nie słyszą. Jak zadzwonię drugi lub kolejny raz to już wszystko jest ok. Czy ktoś ma podobnie? Zastanawiam się czy reklamować czy to może soft...., sam nie wiem
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, czy ma Pan zainstalowane najnowsze aktualizacje?
LukaszGibaszek
Journeyman
Opcje
Tak, wszystko zaktualizowane. Poczekam jeszcze kilka dni i zobaczę czy problem będzie się powtarzał
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Można jeszcze wykonać wipe cache partition ten zabieg nie usuwa danych z telefonu
Instrukcja-> https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...