Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Recuperare Poze

(Subiect creat la: 29-05-2024 11:10 PM)
407 Vizualizări
Danml
Apprentice
Opțiuni
Am conectat telefonul cu cablul usb la laptop sa copiez un album de poze.
Am dat cut și paste pe laptop, am dat cancel în 10secunde pentru ca nu se copiau iar pozele acuma s-au șters din telefon.
Cum recuperez pozele?
6 Răspunsuri
cetrac
Helping Hand
Opțiuni
Salut, instalează Disk Digger, recuperare poze șterse.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Daca nu au fost copiate nu ar fi trebuit sa se stearga de pe telefon. Nu poti vedea pozele nici cu  aplicatia Fisierele Mele (My Files)? Niciodata nu muta pozele intre dispozitive diferite sau de pe medii de stocare externe. Copiaza-le intai si dupa ce esti sigur ca s-au copiat toate, le stergi de pe celalalt dispozitiv. De pe telefon, daca s-au sters intr-adevar, nu le poti recupera. Doar daca sunt pe un card SD mai ai o sansa.

Danml
Apprentice
Opțiuni
Nu pot vedea nici cu aplicația respectiva. Nici după laptop. Efectiv au disparut, in alea 10sec pana am dar cancel, s-a eliberat și spațiu în telef. Am încercat vreo 5 programe plus un program mai bun după laptop și nimic.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Dacă vei reuși să-ți rezolvi problema (adică să-ți apară albumul șters pe telefon) nu uita să ne spui cum ai procedat.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Dragă Dan,
Adaug, la soluția oferită (deja) de @AlphaBlue, câteva lămuriri și sfaturi:
- (dacă nu ai făcut-o deja) instalează suita Good Guardians (din Galaxy Store). File Guardian te ajută să recuperezi fișierele șterse accidental;
- configurează (aplicația) Camera astfel încât să îți salveze fotografiile pe cardul SDRAM. Așa poți să îl scoți din telefon și să îl atașezi (prin intermediul unui adaptor, desigur) la un calculator (PC sau laptop);
- niciodată, NU întrerupi ("am dat cancel în 10secunde") o operație de mutare fișiere, între două dispozitive cu sisteme de operare atât de diferite. Mai ales atunci când nu înțelegi principiile de bază din electronică și InformaTică ("pentru ca nu se copiau").
Spor la treabă!
Danml
Apprentice
Opțiuni
Salut, și ți mulțumesc frumos pentru răspunsul detaliat.
Nu am reușit sa recuperez datele. Am încercat metoda ta + altele n cursul zilei de astăzi.
Am înțeles ca e o problema cu comanda "cut-paste" la modul ca ar tb interzis.
În acele 7 secunde de la cut la paste și apoi cancel, unde s au pierdut e foarte ciudat sa înțeleg. Dacă le dădeam delete nu aveau timp sa se șteargă.
Ieri am ținut pc-ul deschis și conectat la telefon unde rula un program de recuperare date 8h și tot nu mi le-a găsit.

Am înțeles unde am greșit, de principiu o sa renunț. E în zadar, sau nu inteleg eu exact ce s-a întâmplat în spate.