Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme semnal S22 ultra

(Subiect creat la: 04-05-2024 11:22 PM)
1309 Vizualizări
SkipperTz
Journeyman
Opțiuni
Salutare. Mai are cineva probleme cu semnalul pe telefoanele Samsung? Eu am mari probleme pe un S22 ultra. Dacă ați avut, cum le-ați rezolvat?
13 Răspunsuri
bogdzda
Voyager
Opțiuni
Salutare. Puțin mai multe detalii gen rețea,zona,urban-rural, tip rețea.
0 Aprecieri
SkipperTz
Journeyman
Opțiuni
Salutare. In zona Tulcea, rețeaua e Orange. Am încercat cu simul in alt telefon, alt sim in telefonul meu, resetări, nebunii, trecere la esim, nimic. Clar problema o are telefonul in sine
0 Aprecieri
bogdzda
Voyager
Opțiuni
Poți încerca sa ajungi la garanție într-un service autorizat Samsung. Poate chiar ai o problema la telefon.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut,
Ai încearcă sa intri în setări, sa cauți la search " resetare setări rețea mobila" și sa ii dai resetare la rețeaua mobila?
Dacă nu ai făcut asta, o poți face.
Poate este un bug ceva....
0 Aprecieri
SkipperTz
Journeyman
Opțiuni
Am incercat toate metodele. Acum m-am gândit să schimb antena
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Ai probleme cu semnalul doar într-un anumit loc sau oriunde în oraș? Este slabă și calitatea convorbirilor sau a internetului, sau doar îți indică un semnal mai slab? Alte telefoane cum stau cu semnalul în același loc și tot pe Orange?
0 Aprecieri
SkipperTz
Journeyman
Opțiuni
Sunt slabe toate și în anumite locuri pică de tot. Alte telefoane au semnal ok, e problema telefonului meu
0 Aprecieri
iulian1994
First Poster
Opțiuni
Problema asta o am și eu pe note 20 5g și am înțeles ca este din cauza ultimei actualizări ale softului
0 Aprecieri
mirela1973
Navigator
Opțiuni
Mda, am citit postarea ta și comentariile, problema e telefonul. La fel am avut și eu la s22 ultra, îmi venea sa îl dau de pereti. Am mai vorbit (acum un an se întâmpla) cu o doamna cu același situații întâmpinate, problema era de la hard. L-a băgat în service și s a rezolvat, greu dar a reușit. Și acum mai am conversațiile purtate cu domnii de la Samsung.
0 Aprecieri
Iulia13
First Poster
Opțiuni

Buna ziua,

Intampin aceeasi problema pe un samsung galaxy s 23 ultra. Stiti cumva care ar fi rezolvarea?

0 Aprecieri
SkipperTz
Journeyman
Opțiuni
Problema s-a rezolvat la mine prin simpla înlocuire a conectorului flexibil de semnal
0 Aprecieri
Iulia13
First Poster
Opțiuni

Unde anume? La un service samsung? Cat a costat ? Si cat timp a durat? Multumesc frumos pentru raspuns

0 Aprecieri
SkipperTz
Journeyman
Opțiuni
Eu l-am înlocuit singur. Dar cel mai bine încerci la un service particular. Cei dea Samsung mi-au zis trebuie să înlocuiesc și placa de baza și tot. Am înlocuit doar acel conector și telefonul merge bine mersi
0 Aprecieri