Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme semnal S22 ultra

(Subiect creat la: 20-09-2022 05:52 PM)
2220 Vizualizări
emildebreti
Apprentice
Opțiuni
Salutare. De curând am achiziționat un S22 ultra. Sunt foarte incantat de telefon. O singura nemulțumire am.
În zone în care cu alte telefoane am semnal Full 4G, cu s22 am doar 2 linii. Am schimbat sim-ul, am încercat și cu alta cartela.
Credeți că este o problema de hardware? Sau ceva care poate fi rezolvat printr-un update ulterior. Sau doar atât poate?
14 Răspunsuri
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Sunt aplicații în google play, poți măsură nivelul semnalului, întotdeauna am considerat că liniuțele acelea sunt pur informative. Instalezi aceeași aplicație pe 2 telefoane și faci comparație. Clar că nu o să ai aceleași valori, dar dacă diferențele sunt foarte mari, atunci este o problemă de telefon.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Ai încercat resetare rețea?..
0 Aprecieri
emildebreti
Apprentice
Opțiuni
Am încercat cam tot ce se putea, mai puțin resetare generala
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Poti sa.suni la operator sa iti retrimita setarile pentru telefon. Posibil sa ajute si asta.
Cand zic setari ma refer la cele de internet
0 Aprecieri
Lucian17
Helping Hand
Opțiuni
Salut!
Mai este un post similar, iar pe forumul EU sunt 88 de pagini pe aceasta tema. Se pare ca sunt probleme cu semnalul
Am incercat si resetare generala si resetare a numarului de catre operator, insa tot fara nici un rezultat.
La mine se intampla de maxim 2 luni. Inainte aveam semnal chiar peste tot. Cred totusi ca este o problema soft care trebuie remediata.
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Si eu zic ca sta mai prost la semnal decât Note 20, exemplu. In zone unde cu N20 aveam semnal fără probleme, S22U se chinuie.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, încearcă sa pui doar pe 4G/3G/2G. Adică sa scoți după 5G/4G/3G/2G . Eu asa am făcut sa am semnal mai bun
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ai incercat si alt operator?

Eu nu am observat sa stea mai prost cu semnalul pe digi mobil. Mi se pare ca sta chiar mai bine decat flip sau iphone (poate au imbunatatit semnalul in zona .. asta nu stiu).

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Dacă nu ai abonament compatibil 5G,activează conexiunea imediat inferioară care poate fi mult mai stabilă şi mai bună sub aspectul calității semnalului.Oricum acoperirea este predominant 4G/4G+ în marea majoritate a locațiilor.
Dezactivează şi selectarea automată a operatorului,selectează tu manual în funcție de furnizorul de servicii .Screenshot_20220921_083456_1000000164.jpgScreenshot_20220921_085026_1000000166.jpg
0 Aprecieri
emildebreti
Apprentice
Opțiuni
Am făcut toate cele enumerate mai sus. Am instalat o aplicație de măsurare a semnalului și pe alte doua telefoane (Oneplus și Huawei). Valorile obținute in acelasi loc sunt aproximativ aceleași cu toate ca cele doua telefoane arata ca au semnal plin iar s22u doar doua linii
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca valorile sunt la fel, si puterea semnalului captata de telefon e la fel iar vizual arata diferit.. poate e doar un bug.

Daca totul e ok si ai semnal la fel ca si pe alte telefoane (in apeluri ma refer), stai linistit, e totul ok.

0 Aprecieri
emildebreti
Apprentice
Opțiuni
Va mulțumesc pentru sfaturi. Calitatea apelurilor e buna. Datele mobile au ceva probleme în zone de semnal mai slab. Probabil se va rezolva printr-un update ulterior.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Din experienta mea cu Samsung, mi se pare ca nu prea sta bine la capitolul asta (inclusiv cu semnalul wifi). Înainte de Note10 am avut un Huawei P20Pro și semnalul in casa era full, rar mai scadea. Odată cu trecerea (înapoi) la Samsung am numai 2 sau 3 liniuțe la semnal. Iar wifi se deconectează constant când sunt în bucătărie, unde cu Huawei nu aveam problema asta.
0 Aprecieri
PreajmekerulDaniel
First Poster
Opțiuni
salut. da...telefonul are probleme cu antena
cei de la samsung support iti ziv sa vorbesti cu operatorul :))
userii au probleme in diferite tari dim europa...
america...
incearca sa downloadezi aplicatia ForceLTE din playstore si seteaza-l la preffered network pe : LTE only...

mie pare sa imi fi rezolvat problema.. e un kkt de telefon
0 Aprecieri