Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme microfon

(Subiect creat la: 29-02-2024 06:18 PM)
713 Vizualizări
Liviu453
Apprentice
Opțiuni
Salutare. Am o problema la s22 ultra, când vorbesc pe wapp cu video persoana cealalta aude ca și cum ar fi un radio în loc de vocea mea sau filmez se aude la fel de parca as fi lângă un radio. Când vorbesc normal la telefon totul ok. Am schimbat toate cele 3 microfoane de 2 ori și problema se repeta după câteva secunde de folosință a microfonului. A mai întâmpinat cineva aceasta problema ? 
12 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Unde au fost schimbate microfoanele? Din ce spui tu, pare că microfonul principal (cel de jos) funcționează ok iar cel de sus probabil are ceva probleme. Ai încercat să le testezi pe fiecare în aplicația Samsung Members, la diagnosticare?
0 Aprecieri
Liviu453
Apprentice
Opțiuni
Au fost schimbat la un centru de reparati din Botoșani. Nu am încercat. Cum procedez sa le testez ? Ma poți ajuta te rog ?
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Intri în Samsung Members pe pagina "Asistență" și acolo ai "Diagnosticare telefon". De acolo alegi microfonul.
PS. Acel centru era unul autorizat de către Samsung?1709226203281.jpg1709226203304.jpg1709226203322.jpg
0 Aprecieri
Liviu453
Apprentice
Opțiuni
Mersi. Maine voi verifica.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Ai verificat ?
Ce îți spune aplicația?
Se aude clar ce a înregistrat?
0 Aprecieri
Liviu453
Apprentice
Opțiuni
Am verificat și se aude clar. Tocmai ce a schimbat din nou al 3-lea microfon, cel dintre camerele telefonului. Sper sa nu mai facă probleme
0 Aprecieri
mark8701
Journeyman
Opțiuni
Cat te-a costat să îl schimbi?
0 Aprecieri
Liviu453
Apprentice
Opțiuni
250 lei schimbat difuzorul de jos plus toate cele 3 microfoane. Problema a fost mai greu de detectat. Și microfonul dintre camere cel cu Problema la schimbat de 3 ori. La 2 zile se repeta Problema acuma are un microfon de S7 și momentan nu a mai făcut probleme.
0 Aprecieri
mark8701
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc
0 Aprecieri
Opțiuni
Da vreau să miarga microfon 🎤 va rog 🙏 frumos
0 Aprecieri
Opțiuni
La telefon meu sa miarga microfon 🎤
0 Aprecieri