Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme baterie S22

(Subiect creat la: 01-11-2022 07:44 PM)
1430 Vizualizări
AndreiS22
Explorer
Opțiuni
Salutare! Mai intampina cineva problema asta la bateria de la S22 simplu ca in putin timp sa dispara o buna parte din baterie? Ca de exemplu am avut 24% si ***** 2 minute 20%. Mentionez ca am ultima actualizare, android 13 
13 Răspunsuri
AndreiS22
Explorer
Opțiuni
Apropo, am acest telefon de 2 zile :smiling-face:
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Hotshot
Opțiuni

Salutare, 

Lasă-l câteva zile până învață modul tau de utilizare. 

N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Salut ! Lasă bateria sa ți invețe modul tău de utilizare cel putin o săptămână ! Ia și te bucură de el . Bafta
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Sa te bucuri de el fără incidente,și lasa-l câteva zile sa învețe modul de utilizare a telefonului.Macar o săptămână.
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Adică ti-a furat cineva o bucata de baterie? Incredibil!
0 Aprecieri
AndreiS22
Explorer
Opțiuni
Inscrierile pentru IUmor nu sunt aici.
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Pai atunci cum de a dispărut o parte din baterie?
0 Aprecieri
AndreiS22
Explorer
Opțiuni
Este evident ca ma refer la procentul ei, nu inteleg ce vrei sa arati ironizand situatia mea. Nu vreau sa fiu rau, dar persoanele care stau sa ironizeze sau sa atentioneze fiecare lucru nu sunt vazuti bine de nimeni, nici chiar de propriul sau gen de oameni. Iti doresc o seara frumoasa! 🙂
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Dacă telefonul este nou are nevoie de timp pentru acomodare :). Îți învață stilul de utilizare și optimizează bateria. Revino cu un update peste câteva zile.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Depinde foarte mult ce ai facut in acele cateva minute. Bateria se consuma diferit in functie de cum este folosit telefonul, asa ca unii utilizatori pot folosi telefonul mai mult sau mai putin, in functie de stilul lor de utilizare. Nu prea are sens sa te compari cu altii pentru ca ei au alt mod de utilizare.

Dureaza cam 1 saptamana pana telefonul iti invata stilul de utilizare  si este foarte probabil sa vezi o imbunatatire dup.a ce se intampla acest lucru.

Arunca un ochi peste acest articol scris de catre @EmilianN : https://eu.community.samsung.com/t5/%C8%99tiri-%C8%99i-nout%C4%83%C8%9Bi/cum-s%C4%83-prelunge%C8%99t... pentru ca sigur te va ajuta.

romeo124
Pathfinder
Opțiuni
Asa se întâmplă când bagi din prima dată noul update eu zic să nu îl forțezi prea tare până samsung remediază problema
0 Aprecieri
Ionuț Mocanu
Student
Opțiuni

Salutare ai reușit să afli problema bateriei? 

0 Aprecieri
AndreiS22
Explorer
Opțiuni
Salut! Eu am telefonul cam de vreo 4 5 luni in prezent si ce iti pot spune sincer este ca el trebuie sa iti citeasca modul de utilizare (asta daca i-ai permis cand ai configurat telefonul) pentru a avea o mai buna experienta. La fiecare difera, eu de exemplu o am configurata ca de la un anumit procent pana la alt procent sa se descarce greu, ***** se descarca mai usor, insa de la 15% se descarca aproape instantaneu pentru ca nu l am lasat prea des sa ajunga la asemenea procent, iar el a inteles ca trebuie la un alt procent sa tina mai mult, deci pe scurt ai putina rabdare