Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

PROBLEM Z BATERIĄ PO AKTUALIZACJI

(Temat utworzony: 15-03-2025 05:38 AM)
306 Wyświetlenia
M-Kira
Student
Opcje
Hejka, pytanko mam do tych którzy może mieli podobny przypadek, bądź mogą coś wiedzieć na ten temat. 2 tyg temu po aktualizacji marcowej bateria kompletnie nie trzyma tak jak przed aktualizacją. Zrobiłem wipe cach partycje (?) I w zasadzie nic to za dużo nie zmieniło, mało tego w niektórych momentach telefon robi takie zwieszki przy normalnym użytkowaniu. Ktoś może coś wiedzieć?
9 Odpowiedzi
Pelke
Voyager
Opcje
Wcześniej też był podobny temat, ludzie bardzo narzekali, że aktualizacja kompletnie zrujnowała baterię. Nie wiem, czy jest to reguła, ja wolałem nie pobierać tej aktualizacji. Poczekam na opinie o nowym androidzie jak wyjdzie.
0 Like
M-Kira
Student
Opcje
Jest jakaś możliwość przejść na starszą aktualizacje? Jeśli tak, byłoby jakkolwiek super
0 Like
Pelke
Voyager
Opcje
Nie wiem jak to zrobić
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, nie ma żadnej możliwości przejścia na starszą wersję systemu. Jeśli są faktycznie takie problemy po 2 tygodniach, może trzeba zaczekać na kolejną poprawkę
konrakr
Explorer
Opcje
Ja mam s23, Korzystam z aplikacji która monitoruje pojemność baterii - cały czas wykazywała 100%, po aktualizacji systemu z końca lutego spadła do 93%
miroON
Big Cheese
Opcje
Ciesz sie ze ci nie uwalili płyty glownej 🫣
Aros12
Helping Hand
Opcje
Celowe postarzanie, aby zachęcić/wymusić przesiadkę na nowy model
Aros12
Helping Hand
Opcje
A skad ma użytkownik mieć pewność, że to bedzie poprawka, a nie kolejna aktualizacja psująca telefon? 😅
0 Like
Krytyy
Explorer
Opcje
Pisałem kiedyś post o tym jak poprawić stan baterii w s22. Możesz spróbować może będzie jeszcze aktualny
https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s22/galaxy-s22-fix-baterii/td-p/7378763?src=ShareBy...
0 Like