Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Precomanda EMAG S22 Ultra

(Subiect creat la: 10-03-2022 10:07 PM)
825 Vizualizări
Adi0794
Explorer
Opțiuni

Salut! Mai este cineva cu precomanda in jur de data de 16.02 de la Emag care nu a primit telefonul sau daca stiti ceva despre o data aproximativa de livre? Pana acum cateva zile am observat ca daca faceai comanda pe Samsung.ro, iti dadea timp estimat de livrare 11.03, acuma este Aprilie...ma gandeam ca poate le primim si noi acum in 11.03, dar eu nu am inca nici un update la comanda. Azi am vorbit la Emag si nu mi-au zis nimica ca nu stiu, ca cica o sa ma contacteze de la departamentul abilitat sa imi ofer mai multe informatii, inca nu m-au contactat... este chiar frustrant sa platesti telefonul si sa nu te poti bucura de el 😞

12 Răspunsuri
MagicMars
Explorer
Opțiuni

Salut! Eu am comandat pe 18 și am fost sunat de la eMag să îmi spună că sunt 2 date posibile de livrare una pe la jumătatea lui martie și a doua pe la sfârșitul lui martie începutul lui aprilie... Fix așa au spus nu că pe 11 sau pe 29 sau etc...

Oricum nu iau în considerare decât prima data de livrare deoarece daca aceasta nu este... eu o să renunț anul asta la upgrade de orice telefon... Fiind amânat de 3 ori nu mai exista răbdarea 😅

Black 256gb

Adi0794
Explorer
Opțiuni
Măcar pe tine te-au sunat și ti-au zis ceva...mie nici asta nu mi-au zis😡
MagicMars
Explorer
Opțiuni

Ideea e că sunam cam de 2-3 ori pe săptămână la ei de cand a trecut de 25 februarie data promisă pentru toate precomenzile... Poate de asta au sunat :smiling-face:

Oarecum am privit partea buna și anume cei care au primit devreme au avut mici probleme ba cu softul ba cu bateria sau ce a mai fost... Deci cu cât îl primești mai târziu cu atât ai șansa mai buna sa fie ok telefonul având și actualizări... Însă de preferat sa nu îl primi când se lansează următorul model 😅

Adi0794
Explorer
Opțiuni
Eu nu i-am stresat chiar asa de tare, am vorbit cu ei doar de 2 ori pana acuma😅 pai sper sa primim o versiune fără probleme, după atâtea așteptării dar as vrea sa ma pot bucura de el cât mai repede nu cand deja ii "vechi" pe piața 😅
Adi0794
Explorer
Opțiuni

Salut! Azi am mai vorbi si eu odata cu cei de le Emag si mi-au zis ca pe data de 15 urmeaza sa mai primeasca un stoc...sa speram ca atunci vor putea sa livreze macar precomenzile facut pana in 25.02

MagicMars
Explorer
Opțiuni

Ooo bun daca e așa, chiar sper asta :smiling-face:

0 Aprecieri
BlackJohnny
Explorer
Opțiuni
Ce am comandat pe 9 februarie nu a venit..good luck!
0 Aprecieri
MagicMars
Explorer
Opțiuni

Din păcate alta opțiune eu nu vad... Care să aibă și pen și camera buna...

Iar ce zici tu chiar nu știu ce să zic vezi pe xda poate găsești ce anume se poate face...

0 Aprecieri
BcmUltra
Pathfinder
Opțiuni
Precomanda din 9 martie ora 22:36 si inca nu stiu sa-mi spuna nimic despre livrare ...
0 Aprecieri
MagicMars
Explorer
Opțiuni

Sunt destui care încă așteaptă din februarie... Nu știu ce șanse ai la primele loturi 😅 mai posibil in aprilie...

0 Aprecieri
BcmUltra
Pathfinder
Opțiuni
Am gresit. Era 9 februarie de fapt. Ziua lansarii. Dar m-am hotarat tarziu 😅. Cateva telefoane, cateva sesizari. Ultima veste e ca voi fi contactat de 2 departamente: precomenzi pentru lamurirea termenului de livrare si "campanii" pentru gasirea unei solutii (am cerut sa primesc si eu promotia de buy-back daca tot se folosesc de banii mei de o luna si eu nu am nici produsul si nici nu beneficiez de voucherul de 500 lei). Cand ma vor contacta? Asta nu stie nimeni 😅
claudiuRO
Explorer
Opțiuni

@Adi0794  a scris:

Pana acum cateva zile am observat ca daca faceai comanda pe Samsung.ro, iti dadea timp estimat de livrare 11.03, acuma este Aprilie...

Pe site scrie ca "Incepand cu 11.03..." Asta poate inseamna si peste o zi ,  2 zile sau 1 luna ***** acel termen nu ca ti-l livreaza  obligatoriu in jurul datei respective.

0 Aprecieri