Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Plata cu telefonul mobil

(Subiect creat la: 21-02-2023 02:08 PM)
1954 Vizualizări
DucaKlaudya
Apprentice
Opțiuni
Bună ziua! Am încercat sa plătesc cu telefonul prin NFC și mi-a cerut sa instalez Wallet. Doar așa se poate plăti? Trebuie să salvez datele cardului în aplicația Wallet? Problema este ca eu nu îmi salvez datele cardului nicăieri ca să nu am "surprize" neplăcute. Știți altă modalitate? 
2 Soluţii
Soluţie
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Instalează aplicația la banca la care ai deschis cardul. Dacă vrei să ai o siguranță și mai mare, poți lua un card virtual de la banca la care ai cardul, îl alimentezi doar cu suma pe care o folosești tot prin intermediul aplicației și faci plata.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Doar doua variante de a plăti cu telefonul, aplicația băncii sau Google Wallet.

Vizualizare soluţie în postul original

2 Soluţii

10 Răspunsuri
david240
Big Cheese
Opțiuni
Bună! Aplicația wallet este sigura in general. Eu am cardul acolo de aproape un an si nu am avut vreo surpriză sa imi scoată bani de pe cont sau alt ceva de genu deci este sigur
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu prea exista prea multe variante.
În funcție de banca emitenta, o alta opțiune ar fi direct din aplicația băncii.
Personal, am făcut un card virtual special pentru a-l folosi la plăți cu telefonul și cumpărături online și l-am salvat în Google Wallet (fostul Google Pay).
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Bună!
Aplicația wallet este foarte sigura. Îmi țin cardul de mai bine de 6 luni în el și nu am avut evenimente neplăcute.
Soluţie
GeorgeH
Mastermind
Opțiuni
Instalează aplicația la banca la care ai deschis cardul. Dacă vrei să ai o siguranță și mai mare, poți lua un card virtual de la banca la care ai cardul, îl alimentezi doar cu suma pe care o folosești tot prin intermediul aplicației și faci plata.
DucaKlaudya
Apprentice
Opțiuni
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri! 😊
Soluţie
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Doar doua variante de a plăti cu telefonul, aplicația băncii sau Google Wallet.
Chelios1994
Navigator
Opțiuni
Aplicația wallet este foarte buna și sigura. Eu am telefonul din Anglia și am și samsung wallet, dar ma mulțumesc cu wallet.
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Nu țineți toți banii pe același cont, lăsați doar ce plati aveți de făcut și restul mutati în alt cont, in vault parcă îi zice. Nu stați cu bani mulți mult timp pe cardul cu care faceți plati online și la magazine. Vă transferati din celălalt cont pe cel legat de card, fiind la aceeași bancă, transferul este instant, doar ce aveți nevoie în momentul respectiv. Am văzut la un prieten extrasul de cont cum a fost usurat de 5000 lei in tranzactii de câte 10 euro
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Poți instala google wallet liniștită pentru ca atunci când faci plata la POS se folosește cod virtual și nu codul de pe cardul tău. Folosesc Google wallet de un an și ceva și e excelent. Ești în siguranță!
3Merlin
Legend
Opțiuni
Dragă Claudia,
Bine ai venit în comunitatea Samsung din România!
Ai primit o mulțime de recomandări de la colegii din comunitate... Pe care le-ai urmat?
Nu uita s-o marchezi ca soluție (acceptată) pe cea care ai aplicat-o și a funcționat. Pentru asta folosește meniul din dreapta ecranului (cele trei puncte verticale).