Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Pareri actualizare android 14

(Subiect creat la: 23-11-2023 06:59 AM)
530 Vizualizări
Alexbzzzz
Navigator
Opțiuni
A mai făcut cineva actualizarea la android 14? 
Parca bateria tine mai bine, recunoașterea faciala merge ceva mai bine, dar dimineața, nu știu ce se întâmplă. Apăs și nu pot glisa între ferestrele home și secundare, nu pot deschide nici o aplicație. Dar merge sa deschid bara cu butoane, sa dezactivez netul, volumul...Ii dau restart și merge. Sa fie un bug al actualizării? De ieri dimineață face asa, doar dimineața. Marți seara am actualizat telefonul și miercuri și joi doar dimineața face asa.

8 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Eu nu am probleme.Totul merge bine. Daca zici ca doar dimineata face asa, si presupun ca dupa ce deschizi ecranul prima data, atunci e posibil sa se intample ceva cu el cand iese din modul de somn adanc (Doze) de peste noapte. incearca sa ii dai o curatare a partitiei cache si o reparare a aplicatiilor in recovery mode, si apoi foloseste modulul App Booster din  Good Guardians (din Galaxy Store).

Alexbzzzz
Navigator
Opțiuni
După ce opresc alarma,este oricând oara când vreau sa aprind ecranul. Și după ce ii dau un restart, nu mai face. S22u.
0 Aprecieri
DJDANY
Helping Hand
Opțiuni
Fa-i restart din fabrica
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,

Până acum funcționează perfect pe S22U! Am instalat update-ul din 20 noiembrie și nu am nici o problemă.
Pe S23 Ultra la fel, funcționează impecabil.

Dacă nu funcționează recomandarea făcută de @AlphaBlue. Îți recomand o resetare generală. Dacă sunt probleme după un update major, o resetare generală poate rezolva problema.
Julian76
Journeyman
Opțiuni
Salut, am făcut și eu actualizare al s22 ultra, si parca bateria se drenează mai repede 🤔
Tudy90
Helping Hand
Opțiuni
Asta am observat și eu la s22 simplu...
AndreiS1
Pathfinder
Opțiuni
Salut,

Poți confirma faptul că pe S22 Ultra totul este ok, nu am întâmpinat nici un fel de problemă în utilizare.
0 Aprecieri
Alexbzzzz
Navigator
Opțiuni
Pare ca s.a rezolvat. Am șters modul somn. Mod pe care nu eu l.am setat.
0 Aprecieri