Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

One UI 6.1

(Subiect creat la: 21-01-2024 09:36 AM)
552 Vizualizări
MihaiNan
Explorer
Opțiuni
Are cineva idee dacă noul update o sa fie implementat și pe seria s22 ? 
22 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Nu se știe.. poate pe viitor..deocamdată se știe ca o sa ajungă și pe seria S23 în prima jumătate a anului 2024
MihaiNan
Explorer
Opțiuni
Mersi de ajutor 👋🏻
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
O sa ajungă pana la începutul lui februarie
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Nu stiu..cred ca e cam devreme
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Îți spun sigur am citit pe forum, pentru s23
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Ce forumuri ??? Samsung nu a anuntat nimic oficial. Nu mai credeti toate prostiile.
Pana pe 31 ianuarie la lansarea lui S24 nu va primi nimeni android nou si nici acele noi functii ce vin cu oneui 6.1.
Poate din februarie vor lansa si pentru S23 ,"Poate" repet.
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Samsung community bro
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Pune link "bro".
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
👍
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Deci "nu mai credeți toate prostiile" trebuie și argumentat tehnic. "Bro" :smiling-face:
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Bro 👍 totusi nu zice ca primeste functiile AI bro. Doar oneui 6.1. bro.
Momentan sa confirmat ca AI va ajunge pe S23 dar nu se stie ce si cum Bro !
Mariusbz
Helping Hand
Opțiuni
Ideea este că mulți nu înțeleg că nu au procesoare compatibile pe dispozitivele lor, de asta și confuzia de la UI 6.1 la toate funcțiile lui s24 la pachet ...părerea mea este sa vă dinterrsati de dispozitivele voastre înainte de toate că sa nu aveți surprize...! 👌
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, cu siguranță o sa fie implementat și pe seria S22.
Cel mai probabil prin primăvara.
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Depinde, funcțiile AI nu cred ca vor ajunge pentru ca procesorul e slăbuț ptr AI
MihaiNan
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc de ajutor băieți 🫡
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Cu mare placere !
Mariusbz
Helping Hand
Opțiuni
Văzusem undeva că seriile s23, s22, s22, fold și flip 5, fold și flip 4, s21fe și încă câteva, plus s23fe vor primi actualizarea la android 14 UI 6.1 in prima parte a anului 2024, asta însemnând până în martie inclusiv, momentan nu cred că va primi nimeni nimic pentru că și ar pierde interesul seriei s24...clar! Încet încet după ce se descoperă interesul și își ating ei pragul așteptat în aproape de dispozitive s24 in special ultra, vândute va începe și distribuirea noii interfețe de utilizator! Deja din ce am găsit pe undeva se testează pe aceste serii in mod beta acest update! Revenim cu detalii când găsim și vedem clar despre ce este vorba, așa că zic unii ici colo...🙄 Până una alta sa ne bucuram de dispozitivele noastre pentru că nici jumătate din UI6.0 nu sa descoperit în dispozitive! 🤣🤣🤣
MihaiNan
Explorer
Opțiuni
Sincer 😂😂 , mersi de informații Marius 🫡
Mariusbz
Helping Hand
Opțiuni
Cu deosebită plăcere! 🤝