Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Mutare fișiere

(Subiect creat la: 03-01-2023 12:57 AM)
462 Vizualizări
Rapha24
Legend
Opțiuni
Cum reușesc să mut fișiere în Google Drive sau în One Drive ? Vă rog mult să mă ajutați cu niște poze de ecran dacă se poate. Mulțumesc mult !

image

image

1 Soluţie
Soluţie
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. De regulă se sincronizează singure pozele pe care le ai salvate pe telefon, bineînțeles dacă ești logat cu un cont într-unul dintre serviciile Cloud oferite de Google, Samsung s-au Microsoft. Însă dacă dorești să muți diferite fișiere din diferitele spații de stocare o poți face și manual accesând aplicația "Fișierele mele" și alegând categoria cât și spațiul de stocare din care dorești să muți s-au să copiezi fișiere selectând fișierul respectiv și alegând mutare/copiere după caz după care ieși din respectiva locația și accesezi spațiul de stocare unde dorești să îl aduci respectivul fișier și ai opțiunea să-i dai lipire la urmă, așa poți proceda cu unul sau mai multe fișiere dar doar dintr-o singură locație ori pe rând.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

6 Răspunsuri
Soluţie
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. De regulă se sincronizează singure pozele pe care le ai salvate pe telefon, bineînțeles dacă ești logat cu un cont într-unul dintre serviciile Cloud oferite de Google, Samsung s-au Microsoft. Însă dacă dorești să muți diferite fișiere din diferitele spații de stocare o poți face și manual accesând aplicația "Fișierele mele" și alegând categoria cât și spațiul de stocare din care dorești să muți s-au să copiezi fișiere selectând fișierul respectiv și alegând mutare/copiere după caz după care ieși din respectiva locația și accesezi spațiul de stocare unde dorești să îl aduci respectivul fișier și ai opțiunea să-i dai lipire la urmă, așa poți proceda cu unul sau mai multe fișiere dar doar dintr-o singură locație ori pe rând.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Salut eu de obicei ca să pun ceva pe onedrive sau google drive fac asa. Ma duc în fișierele mele (de obicei pun muzica decât poze) și ții apăsat fișierul pe care vrei sa îl încarci și dai partajare. Apoi alegi onedrive sau google drive. După ce se încarcă îl vei vedea acolo și îl poți șterge din telefon. Sa ai aplicațiile instalate ca să meargă asa cu partajare.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut
Ideea in sine ar fi recomandat sa le ai și în telefon/spațiu de stocare intern. Spun asta deoarece in caz de se întâmplă vreo eroare în procesul de partajare și le-ai șters din telefon nu o sa mai ai de unde să le faci restaurare in spațiul Cloud. Salut.
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Salut, am zis asa ca la acel moment ma gândeam ca poate vrea mai mult spațiu intern. Eu le țin mereu și cloud și intern sau dacă am o cartela sd le pun acolo.
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mulțumesc mult!
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Cu plăcere!
0 Aprecieri