Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Moduri și rutine aplicație

(Subiect creat la: 27-11-2023 12:24 AM)
719 Vizualizări
xPaul
Pioneer
Opțiuni
Salut. În aplicația moduri și rutine am cum sa îmi setez o rutina la ora la care am o anumită alarma, respectiv doar când ea este activată?
Am căutat și am găsit o opțiune așa se activeze rutina atunci când apăs pe dimiss.
Am mai găsit una numita wake up time. Dar eu nu vreau când mă trezesc.
Eu vreau doar când sună o anumită alarmă setată de mune.
4 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Din cate vad nu exista o astfel de conditie la rutine. O alternativa ar fi ca, in loc sa setezi o alarma la ora la care vrei, setezi rutina la acea ora, pui sa ruleze o melodie/sunet si apoi sa faca ceea ce vrei dupa declansare. Poti schimba ora cand e cazul, sau poti dezactiva rutina, exact ca si alarmele. Nu este acelasi lucru, dar efectul este asemanator.

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am gasit o varianta, am testat si merge....vezi daca este ce iti trebuie.

1. Setezi o alarma si ii pui un nume (de ex "Test alarm")
2. In Mods and Routines faci o rutina noua si la conditie pui "Notification received", selectezi aplicatia "Clock" si selectezi "Notification with specific keywords" si acolo bagi numele alarmei tale, adică "Test alarm"
3. Selectezi ce vrei sa faca rutina, (eu am vrut de ex sa ma treaca in modul vibratie cand suna alarma)

Testeaza si vezi daca merge1701066020275.jpg1701066020298.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @xPaul ,

Ce vrei să facă rutina ta, în momentul în care suna alarma?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
3Merlin
Legend
Opțiuni
Salutare Paul!
AI rezolvat problema legată de Moduri și Rutine?
Nu uita să ne ții la curent cu noutățile, legate de postarea ta din 27 noiembrie, MMXXIII.
0 Aprecieri