Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Luminozitatea creste la clipuri, random.

(Subiect creat la: 17-02-2024 05:52 PM)
876 Vizualizări
Albert46
Journeyman
Opțiuni
Salutari, 

Nu știu care mai are aceasta problema, sau dacă e doar o funcție care trebuie activată/dezactivată.

Problema stă așa: la unele clipuri random că sunt reels pe insta/fb, tiktok etc, se ridica luminozitatea automat, destul de tare, e sesizabil, nu doar cateva procente. Dacă scrollez la urmatorul clip, revine la normal, nu se întâmplă mereu și e destul de deranjantă problema.

O soluție vă rog? Sau cei care ați mai pățit. Mulțumesc!!!
10 Răspunsuri
Albert46
Journeyman
Opțiuni
M-am îngrijorat pentru că nu mai pățisem până la ultimul update al telefonului, iar acum de o perioada tot îmi sărea în ochi.
Mulțumesc de ajuor!
ArthurMorgan
Helping Hand
Opțiuni
Vezi si la setări la caracteristici avansate, luminiozitate video, dacă e pus pe normal sau luminos.1708188991192.jpg1708188991215.jpg1708188991234.jpg
Albert46
Journeyman
Opțiuni
Da, e pe normal
0 Aprecieri
Tiziann
Pioneer
Opțiuni
Eu am observat astăzi si la bara de notificări: s a luminat foarte tare cand am tras de sus in jos.
Acum parca daca incerc nu mai are aceeași intensitate.
Albert46
Journeyman
Opțiuni
Și asa, da. E ciudat
0 Aprecieri
Tiziann
Pioneer
Opțiuni
Teoretic, ar puftea fi o opțiune in avantajul noatru, in sensul ca ai pe luminozitate mica (fara a fi pe auto) si iesi afara, in soare si o data trăgând de bara in jos sa fie deja crescută luminozitate spre maxim pentru a vedea exact cum ti o setezi/sau alte optiuni din bara.
Dar ma repet, acum nu mai creste chiar la intensitatea asta.
Poate se reglează si aspectele astea minore la următorul update
0 Aprecieri
Albert46
Journeyman
Opțiuni
Poate e cum a spus băiatul de mai sus, e din cauza HDR-ului. Dacă nu, sper sa se rezolve la urmatorul update. O sa mai caut opțiuni. Dacă găsesc ceva las aici un comentariu!
0 Aprecieri
Tiziann
Pioneer
Opțiuni
Pe partea de videouri si eu zic ca acelasi lucru e. Nu vad o problemă
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Cel mai simplu, încearcă un video 4k hdr pe Youtube, dacă îți dă luminozitatea mare, acela e răspunsul. Dacă pui oricare alt video, trebuie sa rămână cu cât e setat.
0 Aprecieri
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Nu doar la tine. Și eu când privesc unele clipuri/reel-uri pe facebook și insta își schimbă luminozitatea foarte puternic.