Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Lipsa date mobile în timpul apelului

(Subiect creat la: 08-02-2023 09:10 PM)
6627 Vizualizări
IDA99
Apprentice
Opțiuni
Bună seara!De ceva vreme am observat lipsa datelor mobile în timpul apelurilor.Nu am avut aceasta problema pana acum și nu îmi dau seama ce s a întâmplat.Daca aveți idee despre aceasta problema ,aștept sfaturi.
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ai VoLTE / Apel 4G active? Daca nu, activeaza-le si testeaza dup.a.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

8 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
O resetare setări rețea ar fi o idee cât și să vezi dacă ai setat alt mod de rețea decât cel de 4G , verifici la rețele mobile setarea respectivă Setări - Conexiuni - Rețele mobile. Un restart la telefon de asemenea să-i dai, verifică și cartela SIM eventual la operatorul de rețea cât și să iei legătura cu ei la relații clienți pentru a se uita pe al tău SIM.
Denis78
Journeyman
Opțiuni
Salut,eu nu cred ca ar fi problema de telefon, eu cred ca din cauza rețelei mobile,au probleme dacă ești la Vodafone!?Din câte știu eu lucrează la noua tehnologie 5G🙂
0 Aprecieri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ai VoLTE / Apel 4G active? Daca nu, activeaza-le si testeaza dup.a.

IDA99
Apprentice
Opțiuni
Am rezolvat.Am activat apel 4g...nu știu cum se debifase...Va mulțumesc tuturor!
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Bine că ai rezolvat, ciudat faptul că nu o mai aveai bifată funcția dacă ai avut-o activă.
0 Aprecieri
IDA99
Apprentice
Opțiuni
E posibil sa și fi băgat al meu fiu năsucul pe acolo și nah.....
Irisiris
Explorer
Opțiuni
Asa face si la s8 si la iphone, in timpul apelului se inchid datele mobile, nu stiu dc..
0 Aprecieri
EMI0099
First Poster
Opțiuni
Am un samsung s23 ultra și când fac apeluri se deconectează datele pe 5g, 4g ,3g și tot asa.L-am resetat dar tot nu merg datele în timpul apelurilor sunt pe telekom .Ma puteți ajuta va rog .
0 Aprecieri