Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kodeki audio

(Temat utworzony: 05-11-2024 07:08 PM)
559 Wyświetlenia
michal977
Navigator
Opcje
Witam. Czy S22 ma kodek SSC? Czy dźwięk z słuchawek buds2 pro lub buds3 pro będzie najwyżej jakości? Pozdrawiam. 

3 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, S22 Ultra posiada kodek SSC, jednak nie obsługuje on najwyższej jakości dźwięku.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Samsung S22 Ultra posiada LDAC, wiem bo sprawdzałem. Jeśli chodzi o współpracę z telefonem to Galaxy Buds będą najlepszym wyborem. Jakość dźwięku to kwestia indywidualna, więc tutaj nie doradzę.

Rozwiązanie
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Ja używam Buds 2 Pro już prawie 2,5 roku i jestem bardzo zadowolony z jakości dźwięku. Najczęściej słucham na YT Music, ale też mam sporo plików FLAC, gdzie dźwięk jest tylko lepszy. Oczywiście dźwięk mam odpowiednio pod siebie ustawiony za pomocą globalnego korektora dźwięku. Kodek jaki mam ustawiony to właśnie SSC, o który pytasz i taki tandem daje radę.

8 Odpowiedzi
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, S22 Ultra posiada kodek SSC, jednak nie obsługuje on najwyższej jakości dźwięku.
michal977
Navigator
Opcje
Najwyższa jakość to chyba będzie w LDAC. Ale wiem że Samsung go nie posiada. Czy dla S22 najlepszym wyborem słuchawek będą te wymienione w moim pytaniu?
0 Like
Rozwiązanie
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Samsung S22 Ultra posiada LDAC, wiem bo sprawdzałem. Jeśli chodzi o współpracę z telefonem to Galaxy Buds będą najlepszym wyborem. Jakość dźwięku to kwestia indywidualna, więc tutaj nie doradzę.
michal977
Navigator
Opcje
A orientujesz się czy podstawowy S22 ma SSC? Chciałbym kupić na urodziny słuchawki siostrzenicy, w miarę możliwości najlepsze.
0 Like
Rozwiązanie
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Ja używam Buds 2 Pro już prawie 2,5 roku i jestem bardzo zadowolony z jakości dźwięku. Najczęściej słucham na YT Music, ale też mam sporo plików FLAC, gdzie dźwięk jest tylko lepszy. Oczywiście dźwięk mam odpowiednio pod siebie ustawiony za pomocą globalnego korektora dźwięku. Kodek jaki mam ustawiony to właśnie SSC, o który pytasz i taki tandem daje radę.
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Z tego co widzę to tak.
michal977
Navigator
Opcje
Dzięki 👍
0 Like
michal977
Navigator
Opcje