Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy s22 Ultra - poze cu purici

(Subiect creat la: 02-01-2023 02:17 PM)
1012 Vizualizări
MMY92
Explorer
Opțiuni

Buna, am un Galaxy S22 ultra si toate pozele ies de o calitate foarte slaba, S8-ul vechi scoate poze mult mai clare si detaliate. Telefonul are o luna de cand l-am cumparat si e updatat la zi. Am ales modelul acesta in detrimentul S22 + datorita camerei, dar sunt dezamagita total. Este vreo rezolvare? Multumesc! 

image

35 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu ne-ai spus prea multe. Cu ce aplicatie faci pozele, cu ce camera faci pozele, cea de selfie sau cele de pe spate? In ce mod, ce rezolutie, ce setari...?

Sunt foarte multe aspecte ce influenteaza calitatea pozelor

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
MMY92
Explorer
Opțiuni
Aplicatia foto a telefonului, camera din spate, Screenshot_20230102_143801_Gallery.jpg
0 Aprecieri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Pai umbla la setări, nu vezi ca poza nu are nici măcar 1mb ? Sau nu știi sa umbli pe el ! SINGURA explicație, da pe mod 108 mp , vezi mod noapte , etc,!
0 Aprecieri
MMY92
Explorer
Opțiuni
Pe 108 mp a fost facuta. Am fost la un fotograf sa il mânuiasca si a confirmat ca e ceva in neregula. Pe orice mod il pun tot asa iese
0 Aprecieri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Îl trimiți la garanție și asta e ! Ce altceva ii poți face! Service esd rom ca sunt buni băieții! Bafta
0 Aprecieri
MMY92
Explorer
Opțiuni
Multumesc! Inca un detaliu, la o agitare usoara in mana suna ceva il el, baiatul care l-a testat mi-a aratat. Mentionez ca nu a fost scapat pe jos
0 Aprecieri
N20US22US23U
Hotshot
Opțiuni
Este normal acel sunet sa se audă, modulul camerei se aude asa , nu te ingrijora ca este normal acel sunet
Marius_M
Legend
Opțiuni
"Daca suna " ceva la setup-ul de camere foto este normal, nu te speria! Dacă nu ma înșel acel "ceva " este stabilizatorul de imagine cu OIS nu-i asa @ElfStone și ceilalți care dețineți acest model .... Eu am un S22 ( de baza ) dar țin sa menționez ca seria S22 este cea mai buna pe partea foto deocamdată (până va fi lansata seria S23) Aa și încă ceva, telefonul are toate actualizările la zi?
0 Aprecieri
MMY92
Explorer
Opțiuni
Da, e la zi. Am fost cu el la magazin si mi s-a confirmat ca sunt probleme. Il voi duce la service. Va multumesc pentru raspunsuri
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Nu ai pentru ce, baftă!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Vezi in poza atașată cam care ar trebui sa fie rezoluția și dimensiunea unei poze făcute la 108MP.Screenshot_20230102_172809_Gallery_1000010581_1672673289.jpg
MMY92
Explorer
Opțiuni
Inteleg, setarile sunt facute ca poza sa iasa la 108mp, tocmai de asta am facut postarea ca sa aflu de ce nu iese asa
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Inainte de orice, tine apasat pe aplicatia Camera, info, storage si dai un clear cache SI clear data din partea de jos (neaparat ambele). Vezi dup.a daca e vreo imbunatatire.

MMY92
Explorer
Opțiuni
La fel face
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Daca și după clear data la fel face și pozele tot sub 1 MB au, posibil sa ai o problema.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Bună, Uită-te te rog la setări, poate ai activat modul noapte.
0 Aprecieri
kempes
Helping Hand
Opțiuni
S23 ultra nu face poze la rezoluție asa de mica
0 Aprecieri
kempes
Helping Hand
Opțiuni
S22ultra
0 Aprecieri
kempes
Helping Hand
Opțiuni
Sa nu cumva sa fie telefonul o copie
0 Aprecieri
MMY92
Explorer
Opțiuni
O sa merg cu el la magazinul de unde l-am cumparat si pe urma la garantie. Din pacate nu mai am drept la retur
0 Aprecieri