Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy S22 Plus - bateria este slaba, desi am putine aplicatii

(Subiect creat la: 15-03-2022 12:28 PM)
1544 Vizualizări
romanlorin
Apprentice
Opțiuni

Salut!

Recent (11 martie) a venit noul telefon. Bateria este slaba, desi am putine aplicatii instalate, folosesc Adaptive Battery, Device Care.

Am atasat o poza care arata screen on time 2h si 38 minute , 50% din baterie utilizata (fiind incarcat pana la 85%). Am utilizat aplicatii day to day, fara jocuri.

D u pa 4 zile ma asteptam la mai mult.

Screenshot_20220315-001611_Device care.jpg

20 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Cred că are nevoie de aproximativ 7 zile +/- pentru a învăța modul de utilizare, rutina zilnică cu care îl folosești pentru ca bateria telefonului să se stabilizeze la un anumit mod de consum. Totodată felicitări pentru achiziție!
romanlorin
Apprentice
Opțiuni
Mersi!!
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
După cât timp ti-a ajuns telefonul?o sa mai dureze pana sa se stabilizeze bateria,oricum și dacă îl încarci pana la 100%,pana la 85% scade foarte repede.E pacat sa nu îl poți folosii la capacitate maxima...
romanlorin
Apprentice
Opțiuni
Am plasat comanda pe 13 februarie, a venit pe 11 martie. M-am gandit ca e o idee buna sa-l incarc pana la 85% pentru a salva bateria pe termen lung, insa la cum ma tine acum...cred ca o sa il incarc pana la 100% :)))
David889
Hotshot
Opțiuni
Stai linistit ca asa scot si eu cu s20 fe 5g. Foarte slabe bateriile de pe samsung.
Androidus
Voyager
Opțiuni
Tehnologie 2022 fără autonomie...
Samsung ar trebui sa achiziționeze know-how-ul Nokia în domeniul acumulatorilor și asa ne-am bucura și noi de facilități ca 120 Hz, înregistrare video 4k, super amoled, etc., fără sa utilizăm toate metodele de economisire baterie, lumina aproape de zero, cât mai puține aplicații și lipiți de priza.
David889
Hotshot
Opțiuni
Exact. De asta ma tenteaza sa iau iphone. Are prietena mea un xr si ***** 2 ani si ceva o ține mai mult decat pe mine. Se vede ca e mult mai optimizat sistemul lor(ios).
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
La Samsung S10+ după 2 ani și 4 luniScreenshot_20220315-171119_Device care.jpg
0 Aprecieri
AlexandruN
Pathfinder
Opțiuni
Nu i rau având în vedere că atât scoți SOT și cu un s21-s22.
Ai avut multe încărcări pana la 100% in astia 2 ani? :))
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Da ...numai asa îl încarc.. între 20% și 100%...vroiam și eu sa îmi iau S22+ ,dar foarte scumpe
0 Aprecieri
mihaiu64
Voyager
Opțiuni
Sot - ul este specific utilizarii zilnice in functie de hooman-ul proprietar. La cate tehnologii de varf foloseste ( si care fac drain la baterie - numai ecranul acela de top consuma enorm ) este de asteptat un sot pe masura. DAR de aici incepe DAR - ul si anume ce doreste ( sau ce anume crede ca doreste ) hooman-ul utilizator de la device. Eu din start am optat pentru un top midrange cu snapdragon si nu regret nici o clipa alegerea pentru ca am analizat bine inainte si fac si comparatii in paralel. Suplimentar folosesc mult economy mode-ul dar cand am chef ii dau bice si fac si eu drain ... si orice ar spune oricine S20 FE 5G e mult mai sus decat multe alte smartfoane ... Screenshot_20220311-211702_Device care.jpg
0 Aprecieri
David889
Hotshot
Opțiuni
Nu e relevanta poza. SOT ul tau e calculat ***** 2 incarcari. Daca incarci telefonul pana la 100%, apoi il bagi din nou cand ajunge la 40%, SOT nu se reseteaza si iti calculeaza in continuare ca si cum ai fi facut doar 1 incarcare
0 Aprecieri
Johnutz
Pioneer
Opțiuni
Salut! De unde ai cumparat S22 plus?
0 Aprecieri
romanlorin
Apprentice
Opțiuni
Salut! Preorder samsung romania
Johnutz
Pioneer
Opțiuni
Mersi de raspuns! Si eu am facut pe 17 februarie, tot S22 plus, dar de la emag, cine stie cat mai am de asteptat, pana imi ajunge🙂
0 Aprecieri
Johny007
Pioneer
Opțiuni

Scrie-mi te rog la ioneldiaconu2013@gmail.com

0 Aprecieri
TheSpidyFlash
Pathfinder
Opțiuni

Cu bateria e un subiect complex. Eu am vazut, diferenta dintre efectiv incarcarea pana la 85-90% (ceea ce fac si eu), si 100%, si lasarea pana pe la 5-10% sau pana pe la 30-35% cum il incar eu de obicei cand am o priza, e maricica. Poti scoate lejer minute/ore in plus doar din extra-ul de baterie. Eu zic sa ii mai dai timp, si sa vezi ***** cateva luni de utilizare.

0 Aprecieri
Johny007
Pioneer
Opțiuni

Cine are un S22 plus,poate sa ii dea si mie informatii despre temperatura bateriei?

Mie mi se pare ca bateria la tel meu se incalzeste foarte tare.

[editat de moderator: informații confidențiale]

Multumesc

0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hello @Johny007 !

Răspunsurile le poți primi chiar aici, în comunitate. Te rog să nu îți mai lași adresa de e-mail sau alte informații ce ar trebui să rămână confidențiale.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
Johny007
Pioneer
Opțiuni

Ok Emilian.Scuze.O sa vin in citeva zile cu un review f clar pe baterie...inca strang date...:):):)

0 Aprecieri