Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Głośniki stereo górny głośnik gra nieco ciszej

(Temat utworzony: 18-08-2023 05:19 PM)
1040 Wyświetlenia
proffess1
Journeyman
Opcje

Cześć. Mam pytanie odnośnie głośników stereo w s22 ultra, gdyż zauważyłem, że górny głośnik gra nieco ciszej, aczkolwiek czysto stąd też pytanie do użytkowników czy jest to normalne zjawisko, a może jednak powinny grać "równo"

0 Like

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Tak górny głośnik będzie grał ciszej, to jest normalne zjawisko, proszę się nie obawiać.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

19 Odpowiedzi
Rozwiązanie
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Tak górny głośnik będzie grał ciszej, to jest normalne zjawisko, proszę się nie obawiać.
pdurka
Voyager
Opcje
a powinno być równo, może w modelu s24 będzie równe by móc oglądać filmy z dźwiękiem stereo. oczywiście górny głośnik automatycznie zmniejsza na rozmowę przez telefon.
0 Like
blackops73
Explorer
Opcje
Dzien dobry. Czy górny glosnik w samsung z fold 5 gra ciszej niz dolny? Odnosze wrazenie, ze gra ciszej i ma gorsza jakość dzwieku
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Przy dźwięku stereo górny głośnik będzie grał ciszej niż dolny.
Intahin
Journeyman
Opcje
Witajcie,Zauważyłem, że w moim Samsungu S24 Ultra górny głośnik (blisko przedniej kamery) wypada zauważalnie cicho w porównaniu z dolnym głośnikiem (przy gnieździe ładowania). Urządzenie oferuje tryb dźwięku stereo, jednak różnica w poziomie głośności między głośnikami powoduje, że odbiór dźwięku nie jest tak przyjemny, jakbym tego oczekiwał. W kontekście ceny urządzenia, takie doświadczenie użytkowe wydaje się być niedopuszczalne. Zastanawiam się, czy taka dysproporcja w poziomie głośności jest zamierzonym zachowaniem, czy może wskazywać na potencjalną usterkę.Dodatkowo, interesuje mnie, czy istnieje możliwość indywidualnej regulacji poziomu głośności każdego z głośników. Chociaż preferuję korzystanie ze słuchawek do odtwarzania muzyki czy filmów, chciałbym również mieć możliwość komfortowego odbioru w trybie głośnomówiącym. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie informacje lub sugestie, które mogą pomóc mi rozwiązać ten problem. Czy ktoś z Was spotkał się z podobną sytuacją? Czy istnieje jakaś metoda na dostosowanie ustawień dźwięku, aby uzyskać bardziej zbalansowany odbiór?Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Pozdrawiam.
0 Like
mitpio
Voyager
Opcje
Spróbuj ściągnąć ze sklepu apke volume booster geodev.
Ja jej używam od lat i jest jedyną która bez roota podbija dźwięk.
Tylko radzę nie przekraczać poziomu 40 %
Intahin
Journeyman
Opcje
Dzięki🫡 Potestuję.
0 Like
Coolmac
Explorer
Opcje
U mnie jest ok.
Intahin
Journeyman
Opcje
To znaczy, że oba grają na podobnym poziomie? Jak trzymam telefon poziomo, w miarę centralnie, to wyraźnie głośnik przy gnieździe USB jest głośniejszy... 🤔
0 Like