Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Folie se sticla sau silicon

(Subiect creat la: 11-05-2023 10:27 PM)
369 Vizualizări
Leo__
Helping Hand
Opțiuni
Ce este mai buna? Folia de silicon sau de sticlă? 
16 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Pentru micro-zgarieturi uzuale, recomand silicon.
Daca vrei o protecție mai "buna", poți încerca sticla... Dar am prieteni care și-au spart display-ul cu tot cu folie de sticla... Deci nu știu cât de mult protejează.

Eu îți recomand foliile de la aliensurface.ro sau Spigen.
Leo__
Helping Hand
Opțiuni
Și eu am spart displayul cu folie de sticlă
SMSGGalaxy
Pathfinder
Opțiuni
Folia de sticla a rămas încontinuare neapărată?sau nezgâriata ?
0 Aprecieri
SMSGGalaxy
Pathfinder
Opțiuni
Folie de sticlă este mai protejabilă .protejează dispozitivul de căzături folia de silicon doar protejează de zgârieturi de lovituri căzături .Etc nu este recomandabil
0 Aprecieri
Leo__
Helping Hand
Opțiuni
Păi eu am telefonul de un an si nu mi-a căzut niciodată
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut,
Depinde de husa telefonului și cât de grijuliu ești cu el. Dacă ai o husa 360 și optezi pentru o folie de sticlă, nu o sa poți monta husa pentru ca folia este aplicata pe ecran și distanta foliei fata de ecran este mare. Practic o sa stai cu husa puțin ieșită în afara. În cazul în care optezi pentru una din silicon, o sa observi ca ea este subțire și poți pune orice husa pe ea. Trebuie sa iei în calcul și acest lucru. În cazul în care ai o husa normala merge și o folie de sticlă. Cea de sticlă de obicei se sparge mai greu sau mai repede, afectând și ecranul. Depinde de calitatea producătorului. Eu folosesc o husa 360° și vreau sa trec la una de la spigen care vine doar pe spate, iar folia este de silicon. ( Folosesc folii din silicon de 3-4 ani și sunt foarte mulțumit)
Leo__
Helping Hand
Opțiuni
Da dar ca să meargă si amprenta trebuie o folie de sticlă scumpă și nu găsesc niciunde
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Și cele din silicon funcționează cu amprenta.
0 Aprecieri
Leo__
Helping Hand
Opțiuni
De la recomandările prietenilor nu eram sigur de asta dar daca am telefonul de un an și nu a cazut niciodată o sa pun de silicon
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Salut. Eu nu folosesc folie. Și de când au apărut telefonul cu touchscreen nu am folosit folie, dar nici probleme nu am avut. Depinde de modul în care ai grija de telefon. O zi frumoasă!
SMSGGalaxy
Pathfinder
Opțiuni
Dacă se poate sa puneți husa bună pe el cu margine sus cu buza este ok
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Folie de sticla dar sa fie compatibila cu amprenta..
kempes
Helping Hand
Opțiuni
Eu pe s22ultra am folosit această folie. Screenshot_20230512_205157_eMAG_1000004588_1683913917.png
kempes
Helping Hand
Opțiuni
Pe s23ultra folosesc această folieScreenshot_20230512_205247_eMAG_1000004589_1683913968.pngScreenshot_20230512_205157_eMAG_1000004588_1683913917.png
kempes
Helping Hand
Opțiuni
Cea din stinga. Și nu am avut absolut nici o problema cu amprenta.
SMSGGalaxy
Pathfinder
Opțiuni
Pentru cei care folosesc dispozitiv android puteți intra la setări Conexiuni la mai multe setari de conexiuni apoi la dns privat introduceti 1dot1dot1dot1.cloudflare-dns.com asta si verificati daca va ramane setat asta . Ok
0 Aprecieri